White Angelica (Angelică albă)

WhiteAngelica

DESCRIERE

Mărește și consolidează aura din jurul corpului reînnoind simțul de putere și protecție, creând un sentiment de plenitudine în sfera propriei spiritualități.Vibrația sa neutralizează energia   negativă și aduce un sentiment de siguranță.

CONTINUT

Ylang ylang/ Ylang ylang (Cananga odorata) aprofundează  relaxarea; echilibrează energiile masculină și feminină din corp restabilind  încrederea și echilibrul.

Rose/ Trandafir(Rosa Damascena) are cea mai înaltă frecvență dintre toate uleiurile esențiale. Crează un simț de echilibru, armonie, bunăstare și ridică nivelul gândirii. Crează o energie magnetică care atrage dragoste și bucurii în suflet.

Melissa/ Roiniță  (Melissa officinalis) aduce la suprafață gentilețea. Este calmant pentru stăpânirea emoțiilor afectând zona limbică a creierului, centrul emoțiilor și al memoriei.Era folosit   în trecut pentru tratarea tulburărilor nervoase și multe suferințe diferite ale inimii.

Sandalwood/Lemn de Santal (Santalum album) este bogat în sescviterpene, care stimulează glanda pineală și zona limbică a creierului, sediul emoțiilor și al memoriei. Era folosit în mod tradițional în yoga și meditație.

Geranium/ Mușcată (Pelargonium graveolens) stimulează nervii și ajută la eliminarea amintirilor negative, astfel deschizând și ridicând nivelul minții.

Spruce/ Molid (Picea mariana) deschide și eliberează blocajele emoționale insuflând un sentiment de echilibru și împământare. Tradițional se credea că posedă vibrațiaprosperității.

Myrrh/Smirnă (Commiphoma myrrha) este menționată  în Vechiul și Noul Testament ca fiind o componentă a formulei de ungere sfântă, dată lui Moise (Exodul 30:22-27).  Conține sescviterpene, o clasă de compuși care stimulează hipotalamusul, glanda pituitară și amigdală cerebrală,centrul de control din creier, al emoțiilor și al eliberării de hormoni.

Hyssop/ Isop (Hysopus officinalis) echilibrează puternic emoțiile. Ajută la stimularea creativității și meditației.

Bergamot/ Bergamota (Citrus bergamia) este stimulator, înviorător și liniștitoravândacea calitate specială de a elimina anxietatea, stresul și încordarea.

Rosewood/ Lemn de trandafir (Aniba rosaeodora) este emolient și hrănitor pentru piele, mărindu-i elasticitatea. Este bogat în linalol, care are un efect derelaxare șifortificare. De     asemenea, te împământează și te revigorează foarte puternic.

Almond Oil/ Ulei de migdal (Prunus dulcis) este utilizat în acest amestec ca ulei suport. Are gust dulce și este o sursă bogată de vitamina E.

Din vechiul sistem Ayurvedic de îngrijire a sănătății din India, migdala este considerată hrană pentru creier și sistemul nervos.

APLICATII

Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se aplică pe umeri, de-a lungul coloanei vertebrale , pe creștetul capului, pe încheieturi, în spatele urechii, la baza gâtului sau pe punctele reflexogene de la picioare. Diluat 1:15  cu ulei vegetal pentru masaj pe tot corpul. Puneți 4-8 picături pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator. Puneți 2 picături pe o bucată de material umed și băgați-o în uscător.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!