Valor (Curaj)

Valor15ml

DESCRIERE

Acest amestec a fost conceput pentru a echilibra energiile și pentru  a insufla curaj, incredere și stimă de sine. Ajută corpul să se autocorecteze la poziția de echilibru.

CONTINUT

Rosewood/ Lemn de trandafir (Aniba rosaeodora) este  antiinfecțios, antibacterian, antifungic și antispastic. De asemenea,te  împământează și te fortifică foarte bine.

Tansy, blue/ Tansy albastru (Tanacetum annuum) ajută la curățarea ficatului și a sistemului limfatic și la înfrângerea furiei și emoțiilor negative. Dezvoltă sentimentul de autocontrol.

Frankincense/ Tămâie (Boswellia carteri) este considerat în Orientul Mijlociu, uleiul ungerii sfinte și a fost folosit de mii de ani în ceremonii religioase.

Stimulează partea limbică a creierului, ridică nivelul minții ajutând la învingerea stresului și disperării. În medicina Europeană este folosit  la combaterea depresiei.

Spruce/ Molid (Picea mariana) deschide și eliberează blocajele emoționale insuflând un sentiment de echilibru și împământare. Tradițional se credea că posedă vibrațiaprosperității.

Almond Oil/ Ulei de migdal (Prunus dulcis) este utilizat în acest amestec ca ulei suport. Are gust dulce și este o sursă bogată de vitamina E.

Din vechiul sistem Ayurvedic de îngrijire a sănătății din India, migdala este considerată hrană pentru creier și sistemul nervos.

APLICATII

Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Aplicat 4 până la 6 picături pe incheietura mâinii, piept, baza gâtului, pe tălpi sau de-a lungul coloanei vertebrale prin tehnica Raindrop. Când se folosește o serie de uleiuri esențiale, Curaj se aplică primul și se așteaptă 5 până la 10 minute înainte de a aplica următorul ulei. Diluat 1:15 cu ulei vegetal pentru masaj    pe tot corpul.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!