Uleiuri pentru echilibru

 

Amestecuri de uleiuri esențiale pentru relaxare și echilibru interior

Echilibrul emoțional, mental și spiritual este esențial pentru o viață sănătoasă și activă. Uleiurile esențiale au efecte dovedite în ceea ce privește relaxarea, reducerea stresului, eliberarea tensiunilor și a emoțiilor negative, precum și pentru menținerea unei stări generale de bine. Răsfață-te cu uleiurile esențiale special concepute pentru sănătatea psihică și elevarea spirituală.

Sănătate spirituală

Inhalarea uleiurilor esențiale poate conduce la stări de relaxare și pace interioară asemănătoare celor din cadrul practicilor religioase sau de meditație. Alege uleiurile esențiale special concepute pentru eliberarea emoțională și relaxarea profundă:
Frankincense – ulei esențial de tămâie
The Gift
12 Oils of Ancient Scripture

Sănătate mentală

Aceste amestecuri de uleiuri esențiale destinate energiei și sănătății mentale te vor ajuta să renunți la obiceiurile negative și să-ți atingi potențialul maxim:
Feelings Kit™
Valor Roll-On™
Brain Power™ amestec de uleiuri esențiale

Echilibru emoțional

Uleiurile esențiale acționează direct asupra sistemul limbic – centrul emoțiilor și memoriei umane -, iar printre efectele lor se numără relaxarea, atenuarea emoțiilor negative și crearea unei stări generale de bine. Recomandăm aceste uleiuri esențiale pentru un echilibru emoțional optim:
Valor Blend – amestec de uleiuri esențiale
Release™
Joy Blend – amestec de uleiuri esențiale
Peppermint – ulei esențial de mentă

Reducerea stresului

Stresul cronic poate conduce la diverse afecțiuni fizice precum insomnie, migrene, probleme cu greutatea sau cu metabolismul. Redu stresul cotidian cu ajutorul amestecurilor de uleiuri esențiale recomandate pentru eliberarea tensiunilor și pentru destindere:
Lavender – ulei esențial de lavandă
Stress Away Roll-on – amestec de uleiuri esențiale
Ortho Sport Massage Oil™

Somn relaxant

Pentru un somn liniștit și relaxant, încearcă amestecul de uleiurile esențiale cu proprietăți calmante:
SleepEssence™