ThetaHealing si Uleiurile Esentiale

ThetaHealing si uleiurile esentiale

instrumente de binestare si evolutie spirituala

adn

Încă de la începuturile omenirii, plantele au jucat un rol vital în echilibrul ecologic al planetei, fiind în același timp legate de bunăstarea fizică, emoțională şi spirituală a oamenilor.

Majoritatea oamenilor preferă să se recreeze în natură, fie în munți sau să se plimbe în păduri și deși nu realizează, unul dintre motivele pentru care se bucură să facă acest lucru este întrucât ei inhalează moleculele de uleiuri esențiale, care sunt emanate în atmosferă de scoarţa copacilor, rădăcini, flori, ierburi, etc. și care sunt, de fapt, agenți terapeutici.

Uleiurile esenţiale au fost studiate încă din timpuri imemoriale și folosite în Egiptul antic și în timpurile biblice zilnic, deși atunci oamenii nu știau de existența bacteriilor, virușilor, ci credeau că bolile erau generate de spirite rele și entități și le foloseau ca atare: de pildă, lemnul de cedru și isopul au fost folosite pentru tratarea leprei. (Leviticul 14:14 ).

Uleiul esențial este ca sângele, este un transportator și ingredientul principal din acesta este chiar oxigenul, de aceea uleiurile esențiale pot să oxigeneze celulele.

Chimia uleiurilor esenţiale este foarte complexă: ele nu sunt simple substanţe, ci mozaicuri de sute – sau chiar mii – de produşi chimici. Orice ulei esenţial poate conţine între 80 şi 300 sau mai mult de compuşi chimici. Sunt trei clase fundamentale de compusi chimici – fenilpropanoide, monoterpene si sescviterpene – care explica faptul că, uleiurile esențiale pot determina, uneori, o vindecare, care este aproape instantanee și, de asemenea, permanentă. Uleiurile esenţiale fac, pur și simplu, următorul lucru: readuc corpul înapoi la starea sa naturală de echilibru și de sănătate.

Mai informatii despte tehnica ThetaHealing puteti obtine de pe site-ul:

healing.ro

Pentru a afla mai multe informatii despre uleiurile esentiale si binefacerile lor puteti participa la Laboratoarele de Aromaterapia in Vindecare ce se desfasoara in orasul vostru.

 Program 2 ore
Cost 60 lei

Locatia va fi anuntata celor inscrisi pe acest formular: