LABORATOR – Eliberare Emotionala cu Uleiuri Esentiale

LABORATOR – Eliberare Emotionala cu Uleiuri Esentiale,

Feelings Kit

Conform celor spuse de Gary Young: „99% din deciziile noastre de viata sunt luate pe baza sentimentelor.
Prin urmare daca doresti ca viata ta sa fie ghidata de decizii bune care sa te duca spre sanatate, fericire si implinire este necesar sa fii constient si in controlul sentimentelor tale actuale si sa inveti sa eliberezi sentimente reprimate din trecut. ”

Majoritatea sentimentelor ce le traim zi de zi, nu sunt raspunsuri la evenimentele actuale, ci provin din tiparele memoriei celulare unde sunt stocate experiente emotionale din trecutul nostru pe care nu am reusit sa le intelegem, elaboram si rezolvam la momentul respectiv.
Aceste experiente traumatice uitate, functioneaza ca programe vii in corpul nostru si ating fiecare aspect al vietii noastre, in special, cand luam decizii.
Cand gandirea noastra este limitata de temeri, lipsa de autostima, a nu ne simti la inaltime, luam decizii care ne limiteaza succesul. Gandirea limitata duce la decizii limitate care ne conduc sa ne traim viata sub potentialul nostru . Acest aspect ne frustreaza si ne genereaza sentimente profunde de neimplinire si insatisfactie care se vor manifesta in exteriorul nostru prin invinovatirea altor persoane, criticism, ruinarea relatiilor cu cei mai apropiati si pana la urma devastarea emotionala a vietii noastre.

Focalizandu-ne atentia asupra rigiditatii si fixatiilor sentimentelor noastre, este posibil sa rezolvam multe aspecte ale vietii noastre mentale, spirituale si fizice. Uleiurile esentiale sunt vehicule perfecte in a ne ajuta in aceasta misiune, pentru ca moleculele lor mici, mai mici decat cele ale corpului nostru trec direct la creierul emotional si ne pot pune in contact cu problemele uitate demult si, mai mult, ne permit sa le rezolvam odata pentru totdeauna. Cand ne este clar, bagajul nostru emotional, de ce ne manifestam intr-un anume mod, de ce avem anumite reactii in anumite situatii si cand eliminam acest bagaj, putem reusi sa ne manifestam la adevaratul nostru potential.

Punem Valor pe talpile picioarelor, pentru a achilibra structura energetica a sistemului osos, marind asimilarea oxigenului pentru glanda pineala, sediul abilitatilor noastre intuitive si inteligentei noastre superioare.

Masam cu Harmony cele 7 puncte de energie ale corpului nostru, pentru a armoniza sistemul nostru nervos simpatic si parasimpatic, ceea ce va genera sentimente de incredere in noi insine. Spune Gary: „Cel ce nu are incredere, nu are vitalitate.”

Aplicam Forgiveness in jurul buricului, obtinand procesul iertarii in 5 pasi.

Aplicam Release pe ficat, locul de depozitare al furiei, resentimentelor, amărăciunii, urii, geloziei, invidiei, precum si altor sentimente distructive.

Aplicam pe timus, Present Time, pentru a readuce constiinta noastra in prezent.

Aplicam o picatura de Inner Child pe cerul gurii, pentru a stimula glanda pineala, glanda pituitara si alte organe ale creierului emotional.

Cost Laborator 60 lei.
Va asteptam la eliberarea sentimentelor uitate!