Eveniment – Secretul succesului Ozanei

Secretul succesului Ozanei

Draga fan al succesului, talentului si curajului.

Vrei sa afli care este secretul succesului Ozanei? Acesta porneste din curajul de a-ti manifesta talentul. Cu siguranta, si tu ai primit un talent pe care nu ai inca curajul sa ti-l exprimi in totalitate.

De aceea te invitam sa afli cum esentele lui Dumnezeu au ajutat-o pe OZANA si te pot ajuta si pe tine, sa-ti fortifici curajul.

Stiai ca romanii se scaldau in uleiuri esentiale, inainte de lupta? Ca-si ungeau scuturile si sabiile? Astazi a fost creat uleiul esential VALOR din aceleasi ingrediente. Folosirea lui sporeste curajul, creste stima de sine, in plus, reface structura energetica a sistemului osos.

Stiai ca in vechime, orientalii isi puneau patchouli si portocal la intrarea in casa pentru a atrage abundenta. Astazi a fost creat uleiul ABUNDENCE care contine ingredientele ce atrag averea si succesul.

Am auzit vorba: „Dumnezeu a creat un copac pentru fiecare afectiune”. Exista acum oameni inspirati care au cules din intelepciunea veche, retete si formule prin care extrag seva plantelor, florilor, frunzelor sau radacinilor in momentele cand aceastea au cel mai inalt potential.

Acest lucru este facut cu cel mai inalt profesionalism de catre compania YoungLiving.

Esentele pretioase, au fost folosite din timpuri biblice, pentru ca erau sursa de vindecare, claritate, conectare cu Divinul.

Stiai ca regele Solomon si regele David, isi construisera case din lemn de cedru, pentru ca aroma acestuia sporeste abilitatea de a gandi limpede si amplifica starea de constienta necesara meditatiei si rugaciunii. Noi avem uleiul din lemn de CEDRU care ajuta la a lua decizii intelepte ca si un rege.

Multe astfel de secrete le puteti afla la intalnirea cu Ozana si Uleiurile YoungLiving. Aici le puteti inhala si sa le simtiti efectele.

Aromaterapia poate fi o cale facila si la indemana prin care sa dobandesti armonie, echilibru, curaj, abundenta si conexiune spirituala prin … intoarcerea la esenta pe care natura ne-a lasat-o spre folosinta.

Aromaterapia este “dragostea lui Dumnezeu prin molecule” cum spunea David Steward.

Intalnirea este sustinuta si prezentata de lector Georgeta Sultan invitata special, instructor ThetaHealing si lector Uleiuri esentiale YoungLiving.

Investitia ta pentru a intra in contact cu aceste pretioase mirodenii si informatii despre efectele lor asupra noastra este de 130 lei. Vino cu un prieten si intri gratis!

Atentie!!! Locuri limitate!

Participarea la intalnire se confirma pana sambata, prin email la ozanabarabancea@yahoo.com, sau prin sms la 0727149936. Si intr-un caz si in celalalt, transmiteti, numele, emailul si nr. de telefon al participantului.

Locatia va fi anuntata celor care isi confirma prezenta!

Sa avem zile inmiresmate!

Georgeta Sultan

Link: https://www.facebook.com/Giorgetta.Theta?fref=ts