Trauma Life (Trauma vieţii)

TraumaLife

DESCRIERE

Traumele emoționale create în urma unui accident, a morții unei persoane dragi, a unei insulte, a unui abuz si așa mai departe, pot planta durerea adânc, într-un colț al minții, cauzând în viață probleme de lungă durată și care parcă nu se mai sfârșesc.

Dacă te poți elibera de aceste poveri, poți să închei un nou contract cu viațacu o reîntoarcere la motivare și vitalitate.

Acest amestec combate stresul și desființează traumele care cauzează insomnia, furia, neliniștea șislaba imunitate.

CONTINUT

Valerian/ Valeriană(Valeriana officinalis) este un ulei liniștitor, relaxant, împământează și te echilibrează emoțional. Cercetările clinice au demonstrat proprietățile sale de calmare.  Autoritățile de sănătate germane au declarat că valeriana reprezintă un tratament eficient pentru neliniște și tulburări de somn cauzate de bolile nervoase. Ajută la diminuarea șocurilor emoționale, a anxietății și stresului care însoțesc situațiile traumatizante.

Lavender/ Lavandă (Lavandula angustifolia) este relaxant și ajută la combaterea insomniei și anxietății. Combate de asemenea anxietatea nervoasă, depresia și energia haotică.

Frankincense/ Tămâie (Boswellia carteri) ridică nivelul minții și ajută la combatereastresului și depresiei. Stimulează partea limbică a creierului, care este centru emoțiilor. Din trecut tămâia era cunoscută pentru puterile ei tămăduitoare și miruitoare.

Sandalwood/Lemn de Santal (Santalum album) este bogat în sescviterpene, care stimulează glanda pineală și zona limbică a creierului, sediul emoțiilor și al memoriei. Era folosit în mod tradițional în yoga și meditație. Poate ajuta la eliminarea din celule a programării negative.

Rose/ Trandafir(Rosa Damascena) are cea mai înaltă frecvență dintre toate uleiurile esențiale. Crează un simț de echilibrului, armonie, bunăstare și ridică nivelul minții. Are o energie magnetică care atrage dragoste și bucurii în suflet.

Helichrysum/ Imortele (Helichrysum italicum) îmbunătățește circulația și ajută la eliberarea sentimentelor de furie, favorizând iertarea.

Spruce/ Molid (Picea mariana) deschide și eliberează blocajele emoționale insuflând un sentiment de echilibru și împământare.

Geranium/ Mușcată (Pelargonium graveolens) ajută la echilibrarea hormonală și descarcă  toxinele din ficat, unde sunt depozitate frica și mânia.

Davana/ Țipariță(Artemisia pallens) este un ulei bogat în sescviterpene, care ajută la combaterea anxietății.

Citrus hystrix/ Limeta kafru (Rutaceae)conține aldehide și esteri care liniștesc si sedează.

APLICATII

Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se aplică pe tălpi, piept, frunte, ceafă, spatele urechii și pe spate prin stilul tehnicii picatura de ploaie (Raindrop Technique). Diluat 1:15 cu ulei vegetal pentru masaj pe tot corpul. Puneți 4-8 picături pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator.

Posibilă reacție pe piele sensibilă sau expunere la soare.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!