Transformation (Transformare)

Transformation

DESCRIERE

Traumele și durerile reprimate din trecut în mod cert nu au părăsit mintea noastra și ele sunt îngropate undeva adânc într-un colț retras al minții. Amintirile atât bune cât și rele sunt imprimate în celulele noastre. Emoțiile negative stocate astfel trebuie înlocuite cu bucurie, speranță și curaj.     Amestecul de ulei Transformare radiază prin uleiurile purificatoare de lamâie și mentă, împreună cu puterea revitalizantă a sescviterpenelor din uleiurile de lemn de santal și tămâie. Uleiul de conifer de Idaho poate fixa o nouă programare mentală.

Pătrunzând în cele mai adânci locuri ale memoriei, Transformare întărește și susține schimbările care vrei să le faci în sistemul tău de credință. Dorințele pozitive și nobilereprezintă baza pentru transformarea comportamentului.

CONTINUT

Lemon/ Lămâie (Citrus limon) este un ulei antiseptic bogat în limonen, care a fost studiat pe 50 de cazuri clinice privind proprietatea lui de a combate creșterea tumorii. Mărește  microcirculația îmbunătățind astfel vederea.

Peppermint/ Menta piperată (Menta piperita). Dr. Wiliam N. Dember de la Universitatea Cincinnati, au descoperit că inhalarea uleiului de mentă crește acuratețea minții cu 28%. Acest ulei stimulează, energizează și revigorează.

Sandalwood/Lemn de Santal (Santalum album) este foarte bogat în sescviterpene, care stimulează glanda pineală și zona limbică a creierului, sediul emoțiilor și al memoriei. Era folosit în mod tradițional în yoga și meditație. Pote fi de ajutor la înlocuirea programării negative din celule.

Clary sage/ Salvia sclarea (Salvia sclarea)este important pentru echilibrarea hormonală. Conține sclareol natural, un fitoestrogen care imită funcția estrogenului.

Frankincense/ Tămâie (Boswellia carteri) stimulează  partea limbică a creierului și înalță nivelulspiritual al minții ajutându-te să învingi stresul și disperarea. Este utilizat în medicina europeană la combaterea depresiei.

Balsam fir, Idaho/ Conifer Idaho (Abies balsamea) a fost supus cercetării datorita proprietății sale de a ucide bacteriile și germenii din aer. Fiind un ulei de conifere, conferă un sentiment de  împământare, stabilitate si revigorare.

Rosemary/ Rozmarin (Rosmarinus officinalis CT cineol) ajută la combaterea oboselii mentale, stimulează memoria și facilitează conștientizarea. Cercetătorii de la Universitatea din Miami au descoperit că inhalarea aromei de rozmarin stimulează vigilența, reduce anxietatea și amplifică abilitățile analitice și mentale.

Cardamom/ Cardamom (Elettaria cardamonum) ridică moralul, împrospătează și revigorează. Poate fi benefic pentru clarificarea confuziilor. Într-un studiu făcut de Dember și alții, în 1995, s-a descoperit că uleiul de cardamonul mărește precizia de execuție.

APLICATII

Difuzat, este cel mai eficient  mod de folosire. Poate fi aplicat pe punctele reflexogene.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!