Thieves (Hoții)

Thieves

DESCRIERE

Acest amestec de uleiuri esențiale este uimitor datorită calitaților sale puternice antivirale, antiseptice, antibacteriene și antiinfecțioase.

A fost creat având la bază cercetarea unor legende din secolul al 15-lea despre un grup de hoți care se ungeau pe ei cu uleiuri pentru a evita contaminarea cu ciumă, în timp ce jefuiau morții sau muribunzii bolnavi de ciumă. După ce au fost arestați, hoții au fost obligați ca în schimbul unei pedepse mai blânde, să dezvăluie secretul formulei de ierburi, mirodenii și uleiuri folosite pentru a se se proteja de ciumă.

Studii făcute la Universitatea de Stat Weber (Ogden, UT) în perioada anului 1997, au demonstrat puterea distrugătoare a acestor uluitoare uleiuri, asupra microorganismelor din aer. Una din analize a demonstrat că după odifuzare de 12 minute a amestecului,pe un anumit număr deorganisme Micrccocus luteusgrampozitive, acestea au scăzut cu 90%. După o difuzare de 20 de minute rata de distrugere s-a ridicat la 99,3%. Un alt studiu făcut împotriva Pseudomonas aeruginosa, a relevat o rată de distrugere de 99,96% după doar 12 minute de difuzare.

CONTINUT

Clove/Cuișoare (Syzygium aromaticum) acesta este unul dintre cele mai antimicrobiene, antiseptice, antifungice, antivirale și antiinfecțioase uleiuri esențiale.

Lemon/ Lămâie (Citrus limon) are propietăți de antiseptic și conține compuși care măresc imunitatea. Accelerează circulația, formarea leucocitelor și funcția limfatică.

Cinnamon bark/Scorțișoară (Cinnamomum verum) este cunoscut ca unul dintre cele mai puternice antiseptice și este și puternic antibacterian, antiviral și antifungic.

Eucalyptus/ Eucalipt (Eucalyptus radiata) este antiinfecțios, antibacterian, antiviral și antiinflamator.

Rosemary/ Rozmarin (Rosmarinus officinalis CT cineol) este antiseptic și antimicrobian. Este bogat in cineol – un ingredient cheie în medicamentele antiseptice.

APLICATII

Diluat 1 parte ulei esențial cu 4 părți ulei vegetal.

Difuzat timp de 15 minute la fiecare 3 până la 4 ore. Aplicat pur pe tălpi. Diluat 1:15  cu ulei vegetal pentru masaj pe timus. Pentru dureri de cap se pune 1 picătură pe limbă și se apasă limba pe cerul gurii. Diluat 1:15  cu ulei vegetal pentru masaj pe tot corpul. Puneți 4-8 picături pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator. Puneți 2 picături pe o bucată de material umed și băgați-o în uscător.

Posibilă reacție pe piele sensibilă sau expunere la soare.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!