Surrender (Abandonare)

surrender.jpg

DESCRIERE

Acest ulei îmbietor te determină să renunți la agresivitate și la o atitudine posesivă. Stresul și tensiunea sunt eliminate rapid când ne abandonăm total de bunăvoie.

CONTINUT

Lavender/ Lavandă (Lavandula angustifolia) are proprietăți sedative și calmante. Te ajută să depășești tensiunea nervoasă, depresia și energia haotică.

Chamomile, Roman/ Mușețel roman (Chamaemelum nobile) combate neliniștea, starea de tensiune și insomnia. Curăță toxinele din ficat, unde este depozitată furia.De asemenea deschide blocajele mentale.

Chamomile, German/ Mușețel german (Matricaria recutita) are o vibrație care               crează pace  și armonie, dând un sentiment de protecție.

Angelica/ Angelică (Angelica archangelica)ajută la liniștirea emoțiilor și la readucerea înapoi a unei amintiri neplacute la punctul ei de origine dinaintea trăirii traumei sau furiei respective, lăsând astfel să tracă sentimentele negative.

Mountain Savory/ Cimbru de iarnă(Satureja montana) este imunostimulator și energizant.

Lemon/ Lămâie (Citrus limon) este stimulator și revigorant, producând o profundă stare de bine. Un studiu din 1995 de la Universitatea Mie a descoperit ca aromele de citrice măresc imunitatea, induc relaxarea și reduc depresia. Uleiul de lămâie este foarte bun calmant și reconfortant pentru multe persoane.

Spruce/ Molid (Picea mariana) deschide și elimină blocajele emoționale insuflând un sentiment de echilibru și împământare. În mod tradițional se credea că are vibrația          prosperității.

APLICATII

Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se aplică pe locul dorit, frunte, plexul solar, pe cantul urechii, piept și ceafă. Diluat 1:15  cu ulei vegetal pentru masaj pe tot   corpul. Puneți 4-8 picături pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator.

Posibilă reacție pe piele sensibilă / expunere la soare.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!