Sensation (Senzatie)

Sensation

DESCRIERE

Acest minunat parfum este profund romantic, revigorant și înălțător.De asemena amplifică plăcerea experimentării de noi înălțimi a auto-exprimării şi conştientizării. Acest amestec hrănește și hidratează pielea fiind benefic și pentru multe probleme ale pielii.

CONTINUT

Ylang ylang/ Ylang ylang (Cananga odorata) aprofundează  relaxarea și echilibrează energiile masculină și feminină din corp restabilind  încrederea și echilibrul.

Rosewood/ Lemn de trandafir (Aniba rosaeodora) este antiseptic,antifungic și hrănitor pentru piele. Mărește elasticitatea pielii.Are un efect puternic de împământare și fortificare.

Jasmine/ Iasomie (Jasminum officinale) este benefic pentru pielea uscată, grasă, iritată și sensibilă. Combate spasmele musculare, frigiditatea, depresia, neatenția și aduce bucurie și armonie în suflet.

APLICATII

Difuzat sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Aplicat pe locul necesar, gât sau încheietura mâinii. Folosit ca și compresă pe abdomen. Diluat 1:15  cu ulei vegetal pentru masaj pe tot corpul. Puneți 4-8 picături pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator. Puneți 2 picături     pe o bucată de material umed și băgați-l în uscător.

Posibilă reacție pe piele sensibilă.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!