SclarEssence (Esență Sclarea)

SclarEssence

DESCRIERE

Acest amestec produce o echilibre hormonală folosind fitoestrogeniinaturali ai uleiului esențial. Crește nivelul de estrogen ajutând corpul la producția proprie de hormoni.Combină efectul liniștitor al mentei cu puterea de echilibrare hormonală a feniculului și salviei sclarea precum și cu acțiunea calmantă a salviei spaniole pentru a creaun extraordinar supliment alimentar.

CONTINUT

Clary sage/ Salvia sclarea (Salvia sclarea) conține sclareol natural, un fitoestrogen care imită funcționarea estrogenului pentru a ajuta la echilibrarea hormonală. Ajută în caz de dureri menstruale, PMS, probleme circulatorii.

Peppermint/ Menta piperată (Menta piperita) întărește ficatul și funcționarea glandelor.

Sage, Spanish/ Salvia spaniolă(Salvia lavandulifolia) este bogată în limonene, care previn deteriorarea ADN-ului.

Fennel/ Fenicul(Foeniculum vulgare) este antiseptic și stimulator al sistemului gastrointestinal. Este antispastic și astfel ajuta la ușurarea efectului dat de crampe. Are de asemenea proprietăți ca cele ale estrogenului și ajută la echilibrarea hormonală.

APLICATII

Punți 1-10 picăturiîn amestec cu ulei vegetal presat la rece, în capsule vegetale. Se bea câte o capsulăpe zi după cum este nevoie. Nu îl folosiți alaturi de orice alt produs hormonal.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!