SARA

Sara

DESCRIERE

Acest amestec specific, dă posibilitatea de a te relaxa spre o stare mentală ce facilitează eliminarea traumelor sexuale și/sau abuzurilor rituale. Sara ajută de asemenea la aducerea la suprafață și a altor experiențe traumatice precum abuzul fizic sau emoțional.

CONTINUT

Geranium/ Mușcată (Pelargonium graveolens) ajută la eliberarea de amintiri negative astfel deschizând și ridicând nivelul minții.

Lavender/ Lavandă (Lavandula angustifolia) este relaxant și cu efect de împământare. Cercetătorii Universității din Miami au descoperit că inhalarea uleiului de lavandă intensifică  undele beta din creier, aducînd o relaxare mai profundă. Reduce de asemenea  depresia și crește performanța cognitivă (Diego și alții, 1998).

Un studiu din 2001 de la Universitatea Kyoiku Osaka a arătat că lavanda a redus stresul mental  și a îmbunătățit agerimea minții (Motomura și al., 2001). Bogat în aldehide și esteri,  ajută la combaterea insomniei, stresului și tensiunii nervoase.

Rose/ Trandafir(Rosa Damascena) are cea mai înaltă frecvență dintre toate uleiurile esențiale. Crează echilibru, armonie, bunăstare fizică, ridică nivelul minții și aduce bucurie în suflet.

Tansy, blue/ Tansy albastru (Tanacetum annuum) este bun pentru curățarea ficatului și a sistemului limfatic, ajută la depășirea furiei și emoțiilor negative și dezvoltă sentimentul de  autocontrol.

Orange/Portocal (Citrus sinensis) este înălțător pentru inimăși corp și aduce bucurie și liniște în suflet. Un studiu făcut în 1995 la Universitatea Mie a demonstrat calitatea parfumului de citricede a combate depresia și de a instala un profund sentiment de siguranță.

Cedarwood/ Lemn de cedru (Cedrus atlantica) este bogat în sescviterpene, care stimulează zona limbică a creierului, sediul emoțiilor și al memoriei. Stimuleză glanda pineală, care eliberează melatonină astfel îmbunătățind gândurile, cunoașterea și memoria. Uleiul de lemn de cedru este foarte bun pentru stabilizare și împământare.

Ylang ylang/ Ylang ylang (Cananga odorata) aprofundează  relaxarea și echilibrează energiile masculină și feminină din corp în timp ce restabililește încrederea și echilibrul.

White lotus/ Lotus alb(Nymphae lotus) te ajută să  înfrângi gândirea autodistructivă. De            asemenea te poate ajuta să te eliberezi de traume negative dându-țiapoi un sentiment de comfort  și ușurare.

Almond Oil/ Ulei de migdal (Prunus dulcis) este utilizat în acest amestec pe post de ulei             suport dar este și o sursă bogată de vitamina E.

APLICATII

În vechiul sistemul Ayurvedic de îngrijire a sănătății a băștinașilor din India, migdala era              considerată hrană pentru creier și sistemul nervos.

Se aplică la nivelul centrilor energetici și pe zonele afectate, pe ombilic, abdomenul inferior, tâmple, nas și punctele reflexogene de pe tălpi.

Posibilă reacție pe piele sensibilă.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!