Sacred Mountain (Muntele sacru)

Sacred-Mountain

DESCRIERE

Spruce/ Molid (Picea mariana) deschide și elimină blocajele emoționale insuflând un sentiment de echilibru și împământare. Tradițional se credea că are vibrația prosperității.

 

CONTINUT

Balsam fir, Idaho/ Conifer Idaho (Abies balsamea)  a fost cercetat pentru proprietatea sa de a  omorâ germenii și bacteriile apărute în aer. Fiind un ulei de conifer, îți dă un sentiment de împământare, ancorare și putere.

 

Cedarwood/ Lemn de cedru (Cedrus atlantica) este bogat în sescviterpene, care stimulează zona limbică a creierului, centrul emoțiilor și al memoriei. Stimuleză glanda pineală, care eliberează melatonină îmbunătățind astfel percepția și memoria. Lemnul de cedru realizează o  stabilizare și impământare foarte puternică.

 

Ylang ylang/ Ylang ylang (Cananga odorata) mărește relaxarea și echilibrează energiile masculină și feminină din corp. De asemenea readuce încrederea și echilibrul.

 

APLICATII

Aduce mireasma munților care insuflă tărie, putere, trăinicie și protecție dându-ți sentimentul că te afli într-un loc sacru.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!