Release (Eliberare spirituală)

release

DESCRIERE

Este un amestec care ajută la eliberarea din ficat a mâniei și a amintirilor traumatice pentru a crea o stare de bine, de liniște. Ajută la deschiderea subconștientului prin stimularea glandei pineale pentru eliminarea traumelor depuse adânc în minte. Este unul dintre cele mai puternice amestecuri de uleiuri esențiale folosit pentru suport emoțional.

CONTINUT

Ylang ylang/ Ylang ylang (Cananga odorata) mărește relaxarea, echilibrează în corp cele două energii: masculină și feminină și readuce încrederea și echilibrul interior.

Lavandin/ Lavandin (Lavandula x hybrida) este antifungic, antibacterian, puternic antiseptic și regenerator de țesuturi.

Geranium/ Mușcată (Pelargonium graveolens) stimulează nervii și ajută la echilibrarea hormonală. Influența lui aromatică ajută la eliminarea amintirilor negative, astfel deschizând și ridicând nivelul minții.

Sandalwood/Lemn de Santal (Santalum album) este bogat în sescviterpene, care stimulează glanda pineală și zona limbică a creierului, sediul emoțiilor și al memoriei. Era folosit în mod tradițional în yoga și meditație. Poate ajuta la eliminarea  programării negative din celule.

Tansy, blue/ Tansy albastru (Tanacetum annuum) ajută la curățarea ficatului și a sistemului limfatic. Pe plan emoțional combate furia, emoțiilor negative șidezvoltă autocontrolul.

Olive oil/ Ulei de măsline(Olea caropaea) este un vechi secret al frumuseții descoperit de peste 5000 de ani. Dă tenului finețe, elasticitate tinerească cu aspect mat, ajută la unghiile fragile și dă strălucire părului.

APLICATII

Egiptenii, grecii și romanii adorau toți acest prețios ulei bucurându-se de beneficiile lui de a te  face să radiezi de tinerețe. Uleiul de măsline păstrează gustul, aroma, vitaminele și proprietățile fructului din care provine. În timpurile străvechi a fost considerat un izvor magic pentru fântâna tinereții, bogăției și puterii.  Se amestecă bine cu uleiurile esențiale oferind  nutrienți cu o mai mare putere de penetrare a pielii.

Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se aplică în  zona ficatului sau oriunde există durere sau ca o compresă. Masaj la baza picioarelor și în spatele urechii. Diluat 1:15  cu ulei vegetal pentru masaj pe tot corpul. Puneți 4-8 picături pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!