Raven (Raven)

Raven

DESCRIERE

Acest amestec luptă împotriva infecțiilor și afecțiunilor respiratorii cum sunt tuberculoza, gripa și pneumonia. Este puternic antiviral și antiseptic.

CONTINUT

Ravintsara/ Copac de camfor(Cinnamonum camphora)este cunoscut de cei din Madagascar drept uleiul care vindecă. Este antiseptic, antiinfecțios, antiviral, antibacterian, antifungic și expectorant. A fost folosit pentru tratarea gripei, sinuzitei, bronșitei și herpesului.

Eucalyptus/ Eucalipt (E. radiata) sau „menta neagră”poate avea un puternic efect asupra sistemului respirator. Poate de asemenea ajuta la reducerea inflamațieimembranei mucoase nazale.

Peppermint/ Menta piperată (Menta piperita) este un puternic antiinflamator și antiseptic pentru sistemul respirator. Este folosit pentru tratarea bronșitelor și pneumoniei. Bogat în mentol și mentonă ajutând la suprimarea tusei, curață plamânii și înlătură congestia nazală.

Wintergreen/ Salcie himalayană(Gaultheria procumbens) este un antiinflamator și antispasticputernic. Este analgezic, reduce durerea și ajută la mărirea capacității respiratorii.

Lemon/ Lămâie (Citrus limon) îmbunătățește micro-circulația și crește imunitatea.

APLICATII

Diluat 1 parte ulei esențial cu 1 parte ulei vegetal.

Difuzat/umidificat, inhalat direct, sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se aplică pe zonele gâtului si plămânului și pe punctele reflexogene din talpă. Se folosește ca și compresă fierbinte pe plamân sau cu tehnica picatura de ploaie. Pentru folosirea ca supozitoare se diluează cu ulei vegetal 1:10 și se reține peste noapte.

Posibilă reacție pe piele sensibilă / expunere la soare.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!