Ulei esential Purification (Purificare)

Purification

DESCRIERE

Acest amestec purificator curăță și dezinfectează aerul și anihilează  mucegaiul, fumul de țigară și mirosurile dezagreabile. Dezinfectează și curăță tăieturi, zgârieturi precum și mușcături de paianjeni, albine, bărzăuni și viespi.

CONTINUT

Citronella/ Citronell(Cymbopogon nardus) este antiseptic, antibacterian, antispastic, antiinflamator, insecticid și alungă insectele.

Lemongrass/ Lămâiță (Cymbopogon flexuosus) are proprietăți puternice antifungice este antiinflamator și antibacterian.

Lavandin/ Lavandin (Lavandula x hybrida) este antifungic, antibacterian, puternic antiseptic și regenerator de țesuturi.

Rosemary/ Rozmarin (Rosmarinus officinalis CT cineol) este antiseptic, antifungic și antimicrobian, poate fi benefic bolilor de piele și contra mătreții. Ajută la lupta împotriva candidei și a altor boli  infecțioase.

Melaleuca / Melaleuca (M. alternifolia) cunoscut și ca arbore de ceai, este antibacterian, antifungic, antiparazitar, antiseptic și antiinflamator.

Myrtle/ Mirt (Myrtus communis) este antibacterian și poate fi un bun suport pentru intensificarea imunității în lupta contra recelii, gripei și a altor boli infecțioase.

APLICATII

Diluat 1 parte ulei esențial cu 1 parte ulei vegetal

Difuzat, 15 până la 30 de minute la fiecare 3 sau 4 ore.

Inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie.

Se aplica local pe tăieturi, răni,echimoze sau plagi. Puneți 4-8 picături pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator. Puneți 2 picături pe o bucată de material umed și băgați-l în uscător.

Posibilă reacție pe piele sensibilă.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!