Present Time (Timpul prezent)

PresentTime

DESCRIERE

Acest amestec revitalizant crează o stare de a fi în prezent. Bolile apar în momentul în care trăim în trecut , cu regret. A trăi în prezent este cheia pentru a progresa şi a putea merge mai departe.

CONTINUT

Neroli/ Portocal dulce (Citrus sinensis) era folosit de vechii egipteni pentru vindecarea minții, corpului și spiritului. Stabilizează și întărește emoțiile, dezvoltând pacea, încrederea și conștiența. Aduce gândurile și conștiența mentală spre atenuarea anxietății, depresiei și insomniei.

Ylang ylang/ Ylang ylang (Cananga odorata) creşte nivelul de   relaxare și echilibrează în corp cele două energii: masculină și feminină. De asemenea restabililește încrederea și echilibrul.

Spruce/ Molid (Picea mariana) deschide și elimină blocajele emoționale, aducând un sentiment de echilibru și împământare.

Almond Oil/ Ulei de migdal (Prunus dulcis) este utilizat în acest amestec caulei  suport dar este și o sursă bogată de vitamina E.

În vechiul sistemul Ayurvedic de îngrijire a sănătății din India, migdala era considerată hrană pentru creier și sistemul nervos.

APLICATII

Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se aplică pe zona sternului și timusului, gât și frunte.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!