Peace & Calming (Pace și calm)

peaceandcalming_alt

DESCRIERE

Acest amestec aduce relaxare, un puternic sentiment de pace și un sentiment emoțional de ușurare, ajutând astfel detensionarea și înălțarea spiritului. Când se masează tălpile, se poate anticipa odihna unei nopțilinișite. Poate calma copiii hiperactivi si greu de linistit.

Reduce de asemenea depresia, anxietatea, stresul și insomnia.

CONTINUT

Tansy, blue/ Tansy albastru (Tanacetum annuum) ajută la curățarea ficatului și a sistemului limfatic; combate furia și emoțiile negative.

Patchouli/Paciuli (Pogostemon cablin) este foarte bogat în sescviterpene, care stimulează centrul limbic al creierului. Restabilește echilibrul mental și emoțional și energizează mintea.

Favorizează împământarea și ajută la centrarea emoțiilor permițând minții să se relaxeze și să lase să plece geloziile, obsesiile și nesiguranța.

Tangerine/ Mandarină (Citrus reticulata) conține esteri și aldehide care sunt compuși sedativi și calmanți, combătând anxietatea și nervozitatea.

Orange/Portocal (Citrus sinensis) este revigorant pentru minte și corp aducând bucurie și pace.Un studiu din 1995 de la Universitatea Mie a demonstrat că aroma de citrice are proprietatea de a combate depresia și dă un sentiment profund de securitate.

Ylang ylang/ Ylang ylang (Cananga odorata) îmbunătățește nivelul de relaxareși echilibrează în corp cele două energii: masculină și feminină, restabilind încrederea și echilibrul.

APLICATII

Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se aplică pe incheietura mâinii, marginea urechii sau pe punctele reflexogene din talpă. Diluat 1:15  cu ulei vegetal pentru masaj pe tot corpul. Puneți 4-8 picături pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator.

Combinat cu lavender/lavandă este bun pentru insomnie, iar combinat cu german chamomille/mușețel german este folosit pentru calmare.

Posibilă reacție pe piele sensibilă. Posibilă reacție fotosensibilă a pielii prin expunere la soare.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!