PanAway (Alungă durerea)

PanAway

DESCRIERE

Acest    amestec, foarte cunoscut, reduce durerea și inflamația, îmbunătățește circulația, și accelerează vindecarea. Atenuează umflăturile și disconfortul în caz de: artrită, luxație, spasm muscular, crampe musculare, contuzie și echimozele.

CONTINUT

Helichrysum/ Imortele(Helichrysum italicum) este un atiseptic și un analgezic puternic reducând durerea din inflamații și spasmele musculare.

Wintergreen/ Salcie himalayană(Gaultheria procumbens) este puternic antiinflamator și antispastic. Este analgezic și reduce toate tipurile de durere.

Clove/Cuișoare (Syzygium aromaticum) este folosit în stomatologie pentru amorțirea gingiei și înlăturarea durerii. Dintre uleiurile esențiale, acesta are cel mai mare efect antimicrobian și antiseptic.

Peppermint/ Menta piperată (Menta phiperita) are mare putere de blocare a durerilor; are proprietăți antiinflamatoare și antispastice. În 1994 la Universitatea Kiel din Germania, pe un studiu  placebo  dublu-orb randomizat   s-adescoperit că uleiul de mentă piperată are un efect  analgezic semnificativ și blochează efectiv durerea de cap (Globel și alții, 1994).

APLICATII

Diluat 1 parte ulei esențial cu 1 parte ulei vegetal.

Difuzat/umidificat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se aplică 1-2 picături pe locul afectat sau pe: tâmple, ceafă, frunte. Se folosește cu o compresă sau prin tehnica Raindrop, masaj de-a lungul coloanei vertebrale.

Atenuează durerile adânci din țesuturi. Se poate adaugă ulei esențial de Imortele  pentru a spori efectul amestecului PanAway/ Alunga durerea. Cind durerea provine de la oase, atunci poate fi adăugat un plus de Wintergreen/Salcie hymalaiană. Toate uleiurile pot fi diluate cu Ortho Ease sau Ortho Sport Massage Oils (produse Young Leaving)

Posibilă reacție pe piele sensibilă.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!