Mister (Domn)

Mister

DESCRIERE

Acest amestec ajută la decongestionarea prostatei și favorizează stabilireaechilibrului hormonal masculin.

CONTINUT

Yarrow/ Coada șoricelului(Achillea millefolium) este un decongestionant al prostatei și un echilibrant hormonal. Este antiinflamator.

Sage, Spanish/ Salvia spaniolă(Salvia lavandulifolia) a fost folosit în Europa pentru alopecie (pierderea părului). Întărește centri vitali, potolește depresia și oboseala mentală.

Myrtle/ Mirt (Myrtus communis) ajută la normalizarea dezechilibrului hormonal al tiroidei și a glandelor sexuale. Stimulează și echilibrează funcțiile prostatei.

Fennel/ Fenicul(Foeniculum vulgare) activitatea sa este asemănătoare cu a unui hormon și stimulează sistemul circulator, cardiovascular și respirator.

Lavender/ Lavandă (Lavandula angustifolia) este antispastic, antiinflamator, antiinfecțios și anticoagulant. Este extrem de relaxant cu efect de împământare și combate depresia.

Peppermint/ Menta piperată (Menta phiperita) întărește ficatul și funcționarea glandulară.

Sesame seed oil/ Ulei de semințe de susan  (Sesamum indicum) este folosit ca ulei suportîn cosmetică deoarece pătrunde ușor în piele. Este un antioxidant bogat în vitamina E.

APLICATII

Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se aplică pe punctele reflexogene ale gleznei, pe partea inferioară a pelvisului sau pe zonele afectate. Se folosesc comprese fierbinți. Diluat 1:15  cu ulei vegetal V6 pentru masaj pe tot corpul.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!