Melrose (Melrose)

Melrose

DESCRIERE

Acesta este un amestec de patru uleiuri esențiale care au proprietăți puternic antiseptice bunepentrucurățarea și dezinfectarea tăieturilor, zgârieturilor, arsurilor, urzicăturilor și echimozelor.Aceste uleiuri ajută la regenerarea țesutului și reduce inflamația. Când este difuzat,  elimină puternic mirosurile neplăcute, purifică aerul și protejează împotriva bombardamentului de radiații zilnice.

CONTINUT

Melaleuca / Melaleuca (M. alternifolia) cunoscut ca ulei de arbore de ceai, este antiseptic, antibacterian, antifungic, antiparazitar , antiinflamator.

Niaouli/ Niaouli (Melaleuca quinquennervia) este antiinfecțios, antiparazitar și antibacterian.

Rosemary/ Rozmarin (Rosmarinus officinalis CT cineol) este antiseptic, antifungic și antimicrobian.

Clove/Cuișoare (Syzygium aromaticum) dintre toate uleiurile esențiale este cel mai antimicrobian și antiseptic . Este de asemenea antifungic, antiviral, antiinfecțios și antibacterian.

APLICATII

Diluat 1 parte ulei esențial cu 1 parte ulei vegetal.

Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se aplică pe pielea crăpată, tăieturi, zgârieturi, arsuri, prurit și infecții. Ungerea cu ulei esențial este urmată de aplicarea unui unguent peste, pentru a ține uleiul închis etanș în rană. Puneți 1 până la 2 picături pe o bucată de vată și plasați-o în ureche pentru dureri de urechi.

Posibilă reacție pe piele sensibilă.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!