M-Grain (Migrena)

M-Grain

DESCRIERE

Acest amestec ajută la calmarea durerii de la una ușoară de cap până la migrene severe. Este antiinflamator și antispastic.

CONTINUT

Marjoram/ Măghiran (Origanum majorana) este antiinflamator și se folosește pentru tratarea durerilor musculare. Ajută la alinarea spasmului muscular, migrenelor, durerilor de cap și calmează nervii.

Lavender/ Lavandă (Lavandula angustifolia) este antiinflamator și antispastic. Este bogat în aldehide și esteri și combate insomnia, stresul și tensiunea nervoasă. Este extrem de relaxant cu efect de împământare.

Peppermint/ Menta piperată (Menta phiperita) are  putere de blocare a durerilor,  are proprietăți antiinflamatoare și antispastice. În 1994 la Universitatea Kiel din Germania, pe un studiu  placebo  dublu-orb randomizat  s-adescoperit că uleiul de mentă piperată are un efect analgezic semnificativ, și blochează efectiv durerea de cap (Globel și alții, 1994).

Basil/ Busuioc (Ocimum basilicum) combate spasmul muscular și inflamația. Este relaxant atât pentru mușchii striați cât și pentru cei netezi (mușchi involuntari cum ar fi inima și în sistemul digestiv).

Chamomile, Roman/ Mușețel roman (Chamaemelum nobile) este un antiinflamator puternic cu efecte antispastice. Ajută în caz de insomnie, neliniște și tensiune nervoasă.

Helichrysum/ Imortele (Helichrysum italicum) este un puternic anestezic și analgezic, reduce durerea, inflamația și spasmul muscular.

APLICATII

Diluat 1 parte ulei esențial cu 1 parte ulei vegetal.

Difuzat direct, inhalat sau adăugat 2-4 picături în apa de baie.

Se aplică la nivelul trunchiului cerebral, pe frunte, creștetul capului, umeri, ceafă, tâmple și pe punctele reflexeogene. Puneți 4-8 picături pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator.

Posibilă reacție pe piele sensibilă.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!