Longevity (Longevitate)

Longevity

DESCRIERE

Acest ulei conține cel mai puternic antioxidant și uleiuri esențiale protectoare ale ADN-ului.Când se ia ca supliment nutritiv acest amestec favorizează longevitatea și previne îmbătânirea prematură. (Vezi Longevity Oil Softgels în secțiunea Suplimente)

CONTINUT

Clove/Cuișoare (Syzygium aromaticum) are cea mai mai mare putere antioxidantă măsurată de ORAC (capacitatea de absorbție a radicalului de oxigen), fiind un test dezvoltat de cercetătorii  USDA de la Universitatea Tufts. Este anticoagulant, iar dintre toate uleiurile acesta este cel maiputernic antimicrobian și antiseptic.Previne distugeri ale ADN celular.

Thyme/Cimbrișor(Thymus vulgaris) prin studii s-a arătat că acest ulei duce lacreșterea drastică a nivelului de glutation în inimă, ficat și creier. De asemenea previne peroxidarea lipidelor sau degradarea grăsimilor găsite în multe organe vitale. Oxidarea grăsimilor în corp este direct legată de accelerarea îmbătrânirii.

Orange/Portocal (Citrus sinensis) conține peste 90% d-limonene, unul dintre cei mai puternici compuși anticancerigeni studiat în ultimii ani și subiect a peste 50 de lucrări de cercetare, publicate în reviste medicale importante din întreaga lume.

Frankincense/ Tămâie (Boswellia carteri)în cercetările de la Universitatea Ponce s-a arătat că acest ulei combate mutațiile celulare și cancere rezistente la chimioterapie.

APLICATII

Diluat 1 parte ulei esențial cu 4 părți ulei vegetal

Ca supliment alimentar , se pun într-o capsulă câteva picături de ulei esențial diluat cu ulei vegetal, sau se pun 2-3 picături într-o lingură cu sirop de agave sau arțar, se amestecă și se înghite, sau se amestecă cu 100 de grame de NingXia Red, sau cu lapte de capră sau lapte de orez, etc.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!