Lady Sclareol (Lady Sclareol)

LadySclareol

Acest ulei bogat în fitoestrogen, a fost conceput pentru a fi folosit ca parfum datorită aromei sale rafinate. Intensifică femininitatea, îmbunătățește starea de spirit și ridică nivelul de estrogen. Poate de asemenea alina simtomele premenstruale.

 

CONTINE

Rosewood/ Lemn de trandafir (Aniba rosaeodora) este bogat în linalol, care are un efect de relaxare, de revitalizare și de asemenea, împământează și fortifică.

Vetiver/ Vetiver(Vetiveria zizanoides) psigologic stabilizează și împământează. S-a demonstrat  că ajută la concentrare și face față stresului și insomniei.

Geranium/ Mușcată (Pelargonium graveolens) ajută la eliberarea de amintiri negative,  deschizând și înălțând nivelul minții. De secole a fost folosit pentru îngrijirea pielii. Revitalizează  țesuturi și nervi și are efect relaxant, antiinflamator și antiinfecțios.

Tansy, Idaho/ Tansy, Idaho (Tanacetum vulgare) este antiviral, antiinfecțios, antibacterian și luptă împotriva răcelii, gripei și infecțiilor. După E. Joseph Montagna, tansy ajută la problemele de piele, întărește rinichii, inima,articulaţiile și sistemul digestiv.

Orange/Portocal (Citrus sinensis) este revigorant pentru minte și corp. Un studiu din 1995 de la Universitatea Mie a demonstrat ca aroma de citriceare proprietatea de a combate depresia și dă un sentiment profund de securitate.

Clary sage/ Salvia sclarea (Salvia sclarea) conține sclareol natural, un fitoestrogen care imită funcția estrogenului ajutând la  echilibrarea hormonală. Ajută în caz de dureri menstruale, simtome premenstruale și probleme circulatorii.

Ylang ylang/ Ylang ylang (Cananga odorata) echilibrează în corp cele două energii: masculină și feminină, mărește relaxarea, reinstalează încrederea și echilibrul și aduce la suprafață partea noastră gingașă.

Sandalwood/Lemn de Santal (Santalum album) este bogat în sescviterpene, care stimulează glanda pineală și zona limbică a creierului, centrul emoțiilor noastre. Este folosit în mod tradițional în yoga și meditație.

Sage, Spanish/ Salvia spaniolă(Salvia lavandulifolia) este bogată în limonene, care previn deteriorarea ADN-ului.

Jasmine/ Iasomie (Jasminum officinale) este folosităîn caz de spasm muscular, frigiditate, depresie și epuizare nervoasă. Stimulează mintea și îmbunătățește capacitatea de concentrare.

 

APLICATII

Pentru uz extern, local, sau pentru aromă ca și parfum. Se aplică 2-4 picături pe punctele reflexogene de pe glezne sau în depresiunea claviculei. Mai poate fi aplicat pe abdomen pentru alinarea disconfortului premenstrual.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!