Juva Cleanse (Curățare Juva)

JuvaCleanse

Ficatul este cel mai mare organ intern și un important detoxifiant.  Chiar dacă ficatul filtrează toxinele din aerul pe care îl inspirăm incluzând substanțe chimice de curățat difuzabile pînă la vopsea, spray de insecte și altele, totuși și aceste filtre necesită să fie curățate la rîndul lor. Uleiurile esențiale derhododendron, semințe de țelină și imortele  erau cunoscute de mult timp pentru proprietatea lor de curățare a ficatului. Juva Cleanse/Curățare a fost testat clinic în 2003 pentru eliminarea mercurului din țesuturi.

 

În 2003 un studiu condus de MD Roger Lewis, de la Clinica de cercetare Young Life, din Provo, Utah, a evaluat eficiența uleiurilor de rhododendron, semințe de țelină și curry, în cazuri avansate de hepatită C.

Un pacient în vârstă de 20 ani a fost diagnosticat cu hepatită virala C şi cu o viremie de 13.200. După ce a luat JuvaCleanse/Curățare 2 capsule pe zi (aprox. 750 mg fiecare) timp de 1 lună fără altă intervenție, viremia a scăzut cu 80% , la 2.580.

CONTINE

Helichrysum/ Imortele(Helichrysum italicum) regenerează țesuturile și îmbunătățește circulația. Stimulează funcționarea celulelor hepatice și îndepărtează placa ateromatoasă din vene și  artere.

Celery seed/ Semințe de țelină (Apium graveolens) este un puternic  de toxifiant al ficatului și expectorant. A fost folosit împotriva hepatitei.

Ledum/Rhododendron groenlandicum (Ledum groenlandicum), s-a atătat în studii clinice că este un protector al ficatului și mărește golirea bilei. A fost folosit pentru eliminarea grăsimii din ficat și  pentru alte disfuncții ale ficatului , inclusiv hepatita.

 

SE APLICA

Se aplică în zona  ficatului și pe punctele reflexogene ale ficatului și rinichilor. Este  mai bun dacă se folosește cu Tehnica picatura de ploaie.

Se ia 1 capsulă de 2 ori zilnic ca supliment nutritiv.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!