Joy (Bucurie)

Joy

Acest minunat amestec emană o energie magnetică care aduce bucurie în inimă, minte și suflet. Inspiră romantism și ajută la depașirea unei dureri păstrate adânc și a depresiei.

CONTINUT

Rose/ Trandafir(Rosa Damascena) are cea mai înaltă frecvență dintre toate uleiurile esențiale. Crează un simț de echilibru, armonie, stare de bine și ridică nivelul minții. Energia lui  magnetică atrage dragostea adevarată și aduce bucurie în suflet.

Bergamot/ Bergamota (Citrus bergamia) echilibrează hormonii, calmează emoțiile și elimină anxietatea , stresul și tensiunile din corp.

Mandarin/Mandarin (Citrus reticulata) este liniștitor, gingaș și insuflă fericire.Combate insomnia, stresul și iritarea.

Ylang ylang/ Ylang ylang (Cananga odorata) mărește relaxarea; echilibrează în corp cele două energii: masculină și feminină.De asemenea, readuce încrederea și echilibrul.

Lemon/ Lămâie (Citrus limon) este stimulator și revigorant, producând o profundă stare de bine. Un studiu din 1995 al Universității Mie a descoperit ca aromele de citrice cresc imunitatea, induc relaxarea și reduc depresia.  

Geranium/ Mușcată (Pelargonium graveolens) stimulează nervii și ajută la eliberarea de memorii negative astfel ca poate fi obținută starea de bucurie.

Jasmine/ Iasomie (Jasminum officinale)emană o aromă rafinatăcare revitalizează spiritul și aduce sentimente de dragoste, înțelegere și bucurie. Este folosit pentru atenuarea supărării, depresiei și epuizării nervoase.

Palmarosa/ Palmarosa(Cymbopogon martinii) este stimulator, revitalizant și întărește ambele sisteme, nervos și cardiovascular. Îți conferă un sentiment de securitate.

Chamomile, Roman/ Mușețel roman (Chamaemelum nobile) combate neliniștea, starea de tensiune nervoasă și insomnia. Curăță toxinele din ficat, unde este depozitată furia. De asemeneaelimină blocajele mentale.

Rosewood/ Lemn de trandafir (Aniba rosaeodora) este bogat în linalol, care are un efect de relaxare, de revitalizare  și îți dă un sentiment de putere, stabilitate și împământare.

APLICATII

Diluat 1:15  cu ulei vegetal pentru masaj pe tot corpul. Puneți 2 picături pe o bucată de  material umed și băgați-l în uscător. Puneți 4-8 picături pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator.

Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se aplică 1 până la 2 picături

in zona inimii, timus, tâmple și încheietura mâinii. Poate fi masat pe partea de jos a spatelui, pe abdomen și pe punctele reflexogene ale inimii și creierului.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!