Inner Child (Copilul interior)

InnerChild

Când copilul a fost abuzat, el se deconectează de la copilul interior, sau de la identitatea lui,creându-i confuzii.Astfel se fragmentează personalitatea și se crează probleme ce tind să iasă la suprafață în prima parte a vieții de adult, adeseori etichetată greșit ca o criză a vârstei mijlocii. Această aromă stimulează accesarea memoriei pentru ca să poți să te reconectezi la copilul din tine sau la identitatea ta. Acesta este unul dintre  primii pași în găsirea echilibrului emoțional.

CONTINUT

Orange/Portocal (Citrus sinensis) înobilează mintea și corpul și aduce bucurie și pacea în suflet. Un studiu de la Universitatea Mie, a demonstrat în 1995 calitatea aromelor citrice de a combate depresia și de a-ți aduce un sentiment profund de securitate, de siguranță.

Tangerine/ Mandarină (Citrus reticulata) conține esteri și aldehide care sunt sedative și calmante, combătând anxietatea și nervozitatea.

Jasmine/ Iasomie (Jasminum officinale) stimulează mintea și îmbunătățește capacitatea de concentrare. Este de asemenea  antidepresiv și revigorant , atenuând indiferența și apatia.

Ylang ylang/ Ylang ylang (Cananga odorata) favorizează relaxarea și echilibrează în corp cele două energii: masculină și feminină. Reinstalează încrederea și echilibrul. Combate furia, autodeprecierea și filtrează energia negativă.

Sandalwood/Lemn de Santal (Santalum album) este bogat în sescviterpene, care stimulează glanda pineală și zona limbică a creierului, centrul emoțiilor și al memoriei. Este folosit în mod   tradițional în yoga și meditație. Poate ajuta la eliminarea unei programări negative.

Spruce/ Molid (Picea mariana)  deschide și eliberează blocajele emoționale, înducând un simț de echilibru și împamântare.În mod tradițional se credea că are vibrația prosperității.

Lemongrass/ Iarba de lămâie (Cymbopogon flexuosus)crește circulația sângelui și dezvoltă conștiența prin înălțarea și purificarea spiritului.

Neroli/Portocal dulce(Citrus sinensis) era folosit de vechii egipteni pentru vindecarea minții, corpului și spiritului. Stabilizează și întărește emoțiile, aducând pacea, dezvoltând încrederea și  conștiența. Înalță spiritul, încurajând bucuria adevarată și ajută la insomnie.

 

APLICATII

Diluat 1 parte ulei esențial cu 1 parte ulei vegetal

Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se aplică 1 până la 2 picături pe marginea urechii, la încheietura mâinii, gât sau tâmple. Diluat 1:15  cu ulei vegetal pentru masaj pe tot corpul. Puneți 2 picături pe o bucată de material umed și băgați-l în uscător. Puneți 4-8 picături pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator.

Posibilă reacție pe piele sensibilă.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!