ImmuPower (Putere imunitară)

ImmuPower

Acest amestec întărește imunitatea și repara ADN-ul în celule. Este puternic antiseptic și antiinfecțios.

 

CONTINUT

Cistus/ Trandafir de stâncă (Cistus landanifer), crește imunitateași regenerarea imună a  celulei. Este antiinfecțios, antiviral și antibacterian.          

Frankincense/ Tămâie(Boswellia carteri)stimulează hipotalamusul și glanda pituitară crescând imunitatea.

Oregano/ Oregano(Origanum compactum) este unul dintre uleiurile esențiale cucel mai puternic efect antimicrobian. Laboratorul de cercetare de la Universitatea de  Stat Weber a arătat că acest ulei are o rată de 99% de distrugere in vitro a coloniilor de Streptococcus pneumoniae, un microorganism responsabil pentru multe tipuri de infecții ale plămânilor și gâtului. Oregano este antiviral, antibacterian, antifungic și antiparazitar.

Tansy, Idaho/ Tansy Idaho (Tanacetum vulgare) este antiviral, antiinfecțios, antibacterian luptând împotriva racelii, gripei și infecțiilor. După cum declară E. Joseph Montagnas în Herbal Desck Reference, tansy tonifică întregul corp.

Cumin/Cumin(Cuminum cyminum) mărește imuntatea și ajută larepararea ADN-ului. Este antiseptic, antibacterian și antiinflamator.

Clove/Cuișoare (Syzygium aromaticum) este unul dintre uleiurile esențiale cu cel mai puternic efect antioxidant și previne distrugerea ADN-ului celular. Este de asemenea antimicrobian, antiseptic, antiviral,  antiinflamator si antifungic.

Hyssop/ Isop (Hysopus officinalis) este antiinflamator, antiviral, antiparazitic, mucolitic, decongestionat și antiinfecțios.

Ravintsara/ Copac de camfor(Cinnamomum  camphora) este menționat de poporul din Madagascar ca un ulei vindecător. Este antiseptic, antiinfecțios, antiviral, antibacterian și antifungic.

Mountain Savory/ Cimbru de grădină(Satureja montana) este imunostimulator, antiviral, antibacterian, antifungic și antiparazitar. Este excelent contra HIV , herpes, etc. și pentru afecțiuni pe linia spatelui precum lumbago, scolioza, etc.

 

APLICATII

Difuzat și umidificat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie.Se aplică in jurul ombilicului, pe piept, tămple, incheietura mâinii, sub nas sau pe punctele reflexogene de la baza piciorului. Folosit cu Tehnica Picatura de ploaie (Raindrop Technique). Diluat 1:15 cu ulei vegetal pentru masaj pe tot corpul. Puneți 4-8 picături pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator.

Pentru uz extern, local, se diluează 1 picătură de Immu Power/ Puterea imunitară cu 4 picături de ulei vegetal presat la rece. Apoi se aplică pe zona afectată când este nevoie.

 

Pentru aromaterapie se difuzează până la 30 de minute de trei ori pe zi.

Alternați uleiurile difuzate cu Thieves/Hoții și Exodus II. Pentru întărirea efectelor se adaugă roiniță, palo santo , cuișoare, trandafir de stâncăsau dorado azul.

 

Posibilă reacție pe piele sensibilă.

 

Atenție: Pentru cei cu piele sensibilă se face un test prin punerea unei picături de ulei esențial  diluat pe partea interioară a brațului. Aceste uleiuri trebuie să fie diluate bine pentru a se aplica la copii.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!