Highest Potential (Cel mai Inalt Potențial)

HighestPotential

Acest amestec combină amestecuri emoționale puternice cu cele mai exotice uleiuri: iasomie și ylang ylang precum și puternicele uleiuri biblice de tămâie, galbanum, lemn de cedru și lemn de santal, care se află în Gathering/ Adunare.

Ridică nivelul mințiipe măsură ce îți aduni gândurile și energia mentală pentru a atinge cel mai înalt potențial. Acest amestec armonizeaza mai multe uleiuri esențiale de împământare, calmare, și inspiraţie şi le pune în evidență într-un buchet ameţitor.

 

            Biochimistul R. W. Moncrieff a scris despre Ylang ylang că ” previne și inhibă furia născută din frustrare”, îndepartând drumuri blocate și deschizând noi perspective. Aroma înălțătoare de iasomie stimulează creativitatea, în timp ce lavanda din Comuniune clarifică procesul gândirii pentru intențiile asupra cărora te concentrezi.

CONTINE

Australian Blue/ Albastru australian înalță și inspiră, pe măsură ce împământează și stabilizează și în același timp lucrează pentru întărirea și fixarea scopurilor tale.

Gathering/ Adunare adună gândurile noastre emoționale și spirituale ajutându-le la învingerea bombardamentului de energii haotice care ne bulversează concentrarea și ne abat de la drumul nostru spre realizari mai înalte.

Jasmine/ Iasomie (Jasminum officinale) este animator pentru minte și emoții , ajutând la deschiderea blocajelor din trecut și eliminând blocajele mentale create defrigiditate și lipsa            de speranță. 

Ylang ylang/ Ylang ylang (Cananga odorata)aprofundează relaxarea șiechilibrează în corp  cele două energii: masculină și feminină. De asemenea readuce încrederea și echilibrul.

APLICATII

Diluat 1 parte ulei esențial cu 1 parte ulei vegetal. Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se aplică 2-4 picături pe marginea urechii, încheietura mâinii, gât sau tâmple. Puneți 2 picături pe o bucată de material umed și băgați-l în uscător. Puneți 4-8 picături pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator.

 

Posibilă reacție pe piele sensibilă.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!