Harmony ( Armonie)

Harmony

Acest amestec ajută la vindecarea fizică și emoțională prin crearea unui echilibru armonios al centrilor energetici din corp. Ne aduce în armonie cu toate lucrurile, oamenii și ciclurile vieții. Este benefic în reducerea stresului, amplificînd starea de bine și disipând sentimentele de discordie. Este de asemenea înălțător și reconfortant pentru minte, creînd o atitudine pozitivă.

 

CONTINUT

Geranium/ Mușcată (Pelargonium graveolens) stimulează nervii și ajută în echilibrarea hormonilor. Influența sa aromatică ajută la eliberarea de amintiri negative, astfel deschizând și înălțând mintea. Descarcă  toxinele din ficat, unde sunt depozitate frica și mânia.

Rosewood/ Lemn de trandafir (Aniba rosaeodora) este bogat în linalool, care are un efect relaxant și energizant. Împământează și consolidează într-un mod foarte puternic.

Lavender/ Lavandă (Lavandula angustifolia) este relaxant, calmant și ajută împotriva insomniei, anxietății și a durerilor de cap. Dă un sentiment total de stare de bine.

Sandalwood/Lemn de Santal (Santalum album) este bogat în sescviterpene, care stimulează glanda pineală și zona limbică a creierului, sediul emoțiilor și al memoriei. Este folosit în mod tradițional în yoga și meditație. Poate ajuta la eliminarea programării negative din celule.

Frankincense/ Tămâie (Boswellia carteri) stimulează partea limbică a creierului, care ridică nivelul minții depășind astfel stresul și deznădejdea. Are o istorie străveche privind utilizarea lui în ritualurile religioase, meditație și rugăciune. În medicina europeană se folosește pentru a combate depresia.

Orange/ Portocală (Citrus sinensis) este înălțător pentru minte și corp. În 1955 un studiu de la Universitatea Mie a evidențiatfaptul că aroma de citrice combate depresia și induce relaxarea. Aroma de portocală îți dă un sentiment de securitate.

Lemon/ Lămâie (Citrus limon) este stimulator și revigorant producând o profundă stare de bine. În 1995 un studiu al Universității Mie a descoperit că aroma de citrice crește imunitatea, induce relaxarea și reduce depresia.

Angelica/ Angelică (Angelica archangelica)ajută la readucerea înapoi a unei amintiri neplacute la punctul de origine dinaintea trăirii traumei sau furiei respective, lăsând apoi să plece sentimentele negative. 

Hyssop/ Isop (Hysopus officinalis)echilibrează puternic emoțiile și poate ridica nivelul   spiritual.

Sage, Spanish/ Salvia spaniolă(Salvia lavandulifolia) este bogată în limonene, care previn deteriorarea ADN-ului.

Jasmine/ Iasomie (Jasminum officinale) este înălțător și atenuează anxietatea și lipsa de speranță. Ajută de asemenea împotriva extenuarii nervoase și a frigidității.

Chamomile, Roman/ Mușețel roman (Chamaemelum nobile) combate neliniștea, starea de tensiune și insomnia. Curăță toxinele din ficat, unde este depozitată furia.

Bergamot/ Bergamota (Citrus bergamia) este simultan înviorător și liniștitor având acea calitate specială de a elimina anxietatea, stresul și încordarea.

Ylang ylang/ Ylang ylang (Cananga odorata) aprofundează relaxarea și echilibrează în corp cele două energii: masculină și feminină. De asemenea readuce încrederea și echilibrul.

Palmarosa/ Palmarosa(Cymbopogon martinii) este stimulator, revitalizant și întărește ambele sisteme, nervos și cardiovascular.

Rose/ Trandafir(Rosa Damascena) are cea mai înaltă frecvență dintre toate uleiurile esențiale. Crează un simț al echilibrului, armonie, bunăstare și ridică nivelul minții. Energia lui magnetică    atrage dragostea adevarată și aduce bucurii în suflet.

Spruce/ Molid (Picea mariana) ajută la deschiderea și eliminarea blocajelor emoționale, insuflând un sentiment de echilibru și împământare.În mod tadițional se credea că are vibrația prosperității.

APLICATII

Diluat 1 parte ulei esențial cu 1 parte ulei vegetal

Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Diluat 1:15  cu ulei             vegetal pentru masaj pe tot corpul. Puneți 4-8 picături pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator. Puneți 2 picături pe o bucată de material umed și băgați-l în uscător.

Pentru uz extern, local, se aplică 1-2 picături la marginea urechii, încheietura mâinii, gât, tâmple, peste inimă sau pe chakra și pe puncte reflexogene.

Inhalat direct când este nevoie, sau difuzat timp de 20-30 de minute zilnic.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!