Gratitude (Recunoștință)

Gratitude

Acest amstec încântător a fost conceput ca să înalțe, să liniștească și să aducă ușurare în corp  ajutând la nutrirea unei atitudini de recunoștință. Este de asemenea hrănitor pentru întreținerea pielii. Noul testament povestește cum Christos a vindecat 10 leproși (Luke 17:12-19), dar doar unul a revenit ca să-și exprime recunoștința și să-i mulțumească. Acest amestec întrupează spiritul acelui unic lepros recunoscător.

 CONTINUT

Balsam fir, Idaho/ Conifer Idaho (Abies balsamea)  deschide blocajele energetice și încarcă cu energie vitală.

Frankincense/ Tămâie (Boswellia carteri) în Orientul Mijlociu este considerat uleiul ungerii  sfinte și a fost folosit de mii de ani în ceremonii religioase.  Stimulează partea limbică a creierului  ridicând nivelul minții și ajutând la depășirea stresului și disperării. Este folosit în medicina europeană pentru combaterea depresiei.

Myrrh/Smirnă (Commiphoma myrrha) este amintit în Vechiul și Noul Testament, constituind o componentă a formulei  pe care Domnul i-a dat-o lui Moise (Exodul 30:22-27). Este uleiul cu cel mai înalt nivel de sesquiterpene, o clasă de compuși care stimulează hipotalamusul, glanda pituitară si amigdala cerebrală, centrul de controldin creier al emoțiilor și al eliberării hormonilor. Conform legendei poseda vibrația bogăției.

Galbanum/ Galbanum(Ferrula gummosa) a fost utilizat pentru ambele scopuri, atât medicinal cât și spiritual. Este antimicrobian și folosit pentru întreținerea corpului. Când este combinat cu ulei de tămâie și lemn de santal, vibrația acestuia crește spectaculos( “Și Dumnezeu i-a             spus lui Moise, pune pe tine arome dulci stacte, onycha, galbanum – arome dulci cu tămâie pură. ” Exodus 30.34)

Ylang ylang/ Ylang ylang (Cananga odorata) mărește relaxarea; echilibrează în corp cele două energii: masculină și feminină. De asemenea readuce încrederea și echilibrul.

Rosewood/ Lemn de trandafir (Aniba rosaeodora) este emolient și hrănitor pentru piele, crescând pielii elasticitatea; este antibacterian și antifungic. Dă sentimentul de împământare şi putere.

APLICATII

Posibilă reacție pe piele sensibilă.

Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se aplică 1 până la 2 picături în spatele urechii, deasupra inimii, la încheietura mâinii, la baza gâtului, la tâmple sau la baza coloanei vertebrale. Puneți 4-8 picături pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!