Frankincense, Sacred ( Arborele de tămâie sacră)

SacredFrankincense

ORIGINE

Oman

 

PRODUCERE

Distilare cu aburi din clei/răşină

 

INGREDIENTE

Alfa-pinen (50-90%)

Camfen(1-4%)

Sabinen (1-7%)

Paracimen (0,4-4%)

Limonen (2-7,5%)

 

ORAC

 

 

ISTORIC

Uleiul de tămâie sacră Young Living, este primul obţinut din tămâia din Oman, disponibilă pentru cei care nu fac parte din familia regală Saudita. Este apreciat ca fiind cel mai rar şi cel mai căutat ulei aromatic existent.

După 15 ani de cercetare, 15 călătorii la Oman şi numeroase întâlniri şi negocieri cu oficialităţile statului Oman, Gary Young a primit primul drept de a exporta uleiul din Oman, precum şi permisiunea de a construi o distilerie Young Living în această ţară şi de a exporta uleiul esenţial din Oman.

Gary Young a fost la faţa locului pentru a superviza construirea distileriei Young Living din Oman, iar firma Young Living a incheiat contracte cu recoltatorii locali pentru a asigura cererea de răşină din Oman.

Evenimentul marchează momentul când cei din Vest au avut posibilitatea să experimenteze proprietăţile spirituale unice ale acestui ulei.

Tămâia din Oman este apreciată ca fiind tămâia care era folosită în vremurile antice, precum şi uleiul spiritual folosit în vremurile biblice.  Din punct de vedere istoric se consideră că această răşină hojari a fost folosită pentru a produce uleiul care i-a fost oferit pruncului Iisus. Stiinţa continuă să documenteze proprietăţile variate de vindecare ale acestui ulei pe care cei care îl folosesc, le cunosc deja.

 

APLICATII MEDICALE

Tămâia sacră a fost testată ca agent anticancer urmare a abilitaţii sale de a opri creşterea celulelor canceroase la nivel de ADN şi de a ajuta la revenirea ADN-ului la un stadiu sănătos. S-a documentat ştiinţific că, tămâia contribuie la regenerarea discurilor intervertebrale, a cartilgiilor şi a oaselor. Uleiul esenţial de tămâie conţine acizi boswelici, care sunt agenţi antiinflamatorii puternici împotriva artritei reumatoide şi osteoporozei.

 

UTILIZARE

Susţine sănătatea pielii şi tratează tulburarile de stomac, ulcerele, cancerul, bolile dentare şi de gingie, infecţiile, perturbarile mentale şi înţepaturile de insecte. Calmează, relaxează, susţine meditaţia, promovează un stadiu ridicat de conştiinţă spirituală şi nivele ridicate de conştientizare şi sensibilitate.

 

APLICARE

Nu este necesar să se dilueze, cu exceptia pielii mai sensibile:

(1) se aplică 2-4 picături local;

(2) în punctele chakra/Vita Flex;

(3) inhalare directă;

(4) pulverizare;

(5) supliment alimentar; se pun 2 picături într-o capsulă şi se ia de trei ori pe zi sau de câte ori este nevoie sau se pun 1-2 picături în apă şi se bea.

 

PARFUM / EFECT

 

SIGURANTA

 

PREZENT IN

Common Sense

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!