Forgiveness (Iertare)

Forgiveness

Acest amestec ajută la eliberarea de sentimente dureroase și emoții negative. De asemenea ajută la eliberarea de amintiri negative ajutând ladepășirea barierelor emoționale și obținându-se un grad mai înalt de conștientizare, asistând persoana respectivă să poată ierta și să lase ca totul să treacă.

 

CONTINUT

Rose/ Trandafir(Rosa Damascena) are cea mai înaltă frecvență dintre toate uleiurile esențiale. Crează un simț de echilibru, armonie, bunăstare și ridică nivelul minții. Uleiul de trandafir crează o energie magnetică care atrage dragoste și bucurie în suflet.

Melissa/ Roiniță  (Melissa officinalis) aduce delicatețe. Este calmant și echilibrant pentru emoții, afectând partea limbică a creierului, centrul emoțiilor și al amintirilor. Ajută la atenuarea depresiei, hipertensiunii și anxietății.

Helichrysum/ Imortele(Helichrysum italicum) ajută la eliberarea de sentimente de furie, aducând iertarea.

Angelica/ Angelică (Angelica archangelica) ajută la calmarea emoțiilor  prin  readucerea înapoi  a unei amintiri neplacute la punctul de origine dinaintea trăirii traumei sau furiei respective, lăsând apoi să plece sentimentele negative. 

Frankincense/ Tămâie (Boswellia carteri) este considerat în Orientul Mijlociu un ulei sfânt și a fost utilizat de mii de ani în ceremoniile religioase. Stimulează partea limbică a creierului, ridicând nivelul minții și ajutând la depășirea stresului și disperării. Se folosește în medicina      europeană la combaterea depresiei. 

Sandalwood/Lemn de Santal (Santalum album) este bogat în sescviterpene, care stimulează glanda pineală și zona limbică a creierului, sediul emoțiilor și al memoriei. A fost folosit în mod tradițional în yoga și meditație. Poate ajuta la eliminarea programării negative din celule.

Lavender/ Lavandă (Lavandula angustifolia) este relaxant și te împământează. Cercetătorii de la Universitatea din Miami au descoperit că inhalarea uleiului de lavandă intensifică undele beta din creier, inducând o relaxare profundă. Reduce depresia și îmbunătățește performanța cognitivă (Diego și alții, 1998). Un studiu din 2001 de la Universitatea Kyoiku din Osaka a dovedit că reduce stresul mental și mărește vigilența.

Bergamot/ Bergamota (Citrus bergamia) este în același timp și revigorant și liniștitor având acea proprietate unică de a elimina anxietatea, stresul și încordarea.

Geranium/Mușcată (Pelargonium graveolens) ajută la echilibrul hormonal prin proprietățile sale antidepresive, revigorante și eliberarea  tensiunilor.

Jasmine/ Iasomie (Jasminum officinale) are efecte terapeutice, atât emoționale cât și fizice. Este revigorant, antidepresiv și contracarează indiferența, frigiditatea și lipsa de speranță.

Lemon/ Lămâie (Citrus limon) este stimulatorși revigorant aducând un sentiment profund de bine. În 1995 un studiu al Universității Mie a descoperit că aroma de citrice crește imunitatea, induce relaxarea și reduce depresia.

Palmarosa/ Palmarosa(Cymbopogon martinii) este stimulator, revitalizant și întărește ambele sisteme, nervos și cardiovascular. Îți crează un sentiment de siguranță.

Chamomile, Romana/ Mușețel roman (Chamaemelum nobile) combate neliniștea, tensiunea și deschide blocajele mentale. Curăță toxinele din ficatlocul unde este depozitată furia.

Rosewood/ Lemn de trandafir (Aniba rosaeodora) este bogat în linalol, care are un efect de relaxare, de auto-responzabilizare. De asemenea, împământează și fortifică.

Ylang ylang/ Ylang ylang (Cananga odorata) mărește relaxarea, echilibrează în corp cele două  energii: masculină și femininăși readuce încrederea și echilibrul.

Sesame seed oil/ Ulei de semințe de susan (Sesamum indicum) este folosit ca ulei suport în cosmetică deoarece pătrunde ușor în piele. Este un antioxidant bogat în vitamina E.

APLICATIE

Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se aplică 1 până la 2 picături după ureche, pe încheietura mâinii, gât, tâmple, plexul solar sau inimă. Diluat 1:15  cu ulei vegetal pentru un masaj pe tot corpul. Puneți 4-8 picături pe un tampon de vată sau pe o țesătură și așezați în dreptul unui ventilator.

Posibilă reacție pe piele sensibilă.

Atenție: a se evita contactul cu ochii.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!