Exodus II (Exod II)

ExodusII

Unii cercetători cred că acest  ulei aromatic a fost folosit de Aaron, fratele lui Moise, la protejarea israelienilor de ciumă. Știința modernă arată că acest ulei conține compuși imunostimulatori și antimicrobieni. Datorită complexului chimic al uleiurilor esențiale, este foarte dificil pentru viruși și bacterii să sufere mutații care să creeze rezistență împotriva acestora.

CONTINUT

Cassia/ Casia (Cinnamomum cassia)este antiinfecțios, antibacterian și anticoagulant. Face parte din formula uleiului sfânt pe care Domnul l-a dat lui Moise pentru Sfanta Ungere cu ulei (Exodus 30:22-27).

Hyssop/ Isop (Hysopus officinalis) este antiinflamator, antiseptic, antiinfecțios și             decongestionant.

Frankincense/ Tămâie(Boswellia carteri) este considerat în Orientul Mijlociu un ulei miruitor sfânt. Stimulează hipotalamusul crescând astfel imunitatea.

Cercetări facute la Universitatea Ponce au arătat  că Tămâia inhibă cancerul de plămâni și intensifică repararea ADN-ului. În timpurile străvechi, era bine cunoscut pentru puterile lui tămăduitoare și era folosit pentru orice boală.

Spikenard/Nard (Nardostachys jatamansi) era folosit de Maria din Betania , pentru ungerea picioarelor lui Iisus. Întărește sistemul imunitar și funcționarea hipotalamusului.

Galbanum/ Galbanum(Ferrula gummosa) a fost prețuit ca ulei vindecător încă din timpurile  biblice. În Exodus 30.34, cităm: “Și Dumnezeu i-a spus lui Moise, pune pe tine arome dulci (stacte, onycha, galbanum) – arome dulci cu tămâie pură. ”

Myrrh/Smirnă (Commiphoma myrrha) este un ulei antimicrobian și antimutagenic. În Biblie se  face referire la smirnă – “Un buchet de smirnă este ce-mi place pe mine cel mai mult…. ” Cântul lui Solomon 1:13). Cu nivelul său ridicat de sescviterpene, stimulează hipotalamusul și glanda pituitară crescând imunitatea. 

Cinnamon bark/Scorțișoară (Cinnamomum verum) este o componentă a formulei amestecului pe care  Domnul i-a dat lui Moise (Exodul 30:22-27). Este antibacterian,      antiparazitic, antiviral și antifungic. Cercetători precum Dr. Jean Claude Lapraz au descoperit faptul că virușii nu pot trăi în prezența uleiului de scorțișoară.

Calamus/ Obligeană(Acorus calamus) este componentă din formula „Domnul i-a dat lui Moise” (Exodul 30:22-27). Este antispastic, antiinflamator și ajută la alinarea tulburărilor gastrointestinale.

Olive oil/ Ulei de măsline(Olea caropaea) este un vechi secret al frumuseții,descoperit în urma cu 5000 de ani. Dă tenului finețe, elasticitate tinerească cu aspect mat, ajută la unghiile fragile și dă strălucire părului.

Egiptenii, grecii și romanii erau toți îndrăgostiți de acest prețios ulei bucurându-se de calitatea lui de a te face să radiezi de tinerețe. Uleiul de măsline păstrează gustul, aroma, vitaminele și proprietățile fructului iar în timpurile străvechi a fost considerat un izvor magic pentru fântâna tinereții, bogăției și puterii.

APLICATII

Difuzat, inhalat direct, sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Se plică 1 până la 2 picături pe urechi, încheietura mâinii, punctele Vita Flex din tălpi sau pe coloana verebrală prin Tehnica Raindrop / Picătura de ploaie.

Pentru uz extern, diluat 1 picătură de Exod II cu 4 picături de ulei vegetal la alegere, dar testați sensibilitatea pielii pe interiorul brațului.

Se aplică pe zona afectată când este nevoie.

Difuzat 10 până la 15 minute la fiecare 2-3 ore sau după dorință.

Posibilă reacție pe piele sensibilă.

Atenție: Nu este indicat pentru copiii sub 12 ani , dar nu și în cazul în care sunt sub tratament profesional.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!