EndoFlex

EndoFlex

Acest amestec amplifică metabolismul, vitalitatea  și crează echilibru hormonal.

CONTINUT

Spearmint/ Mentă(Mentha spicata) este folosită la accelerarea metabolismului pentru arderea grăsimilor. Datorită activității sale hormonale ajută sistemul nervos și glandular. Menta este antispastică, antiseptică, antiinflamatoare, puternic revigorantă și stimulatoare.

Sage/Salvie(Salvia officinalis) fortifică centrii energiei vitale din corp. Indienii Lakota foloseau salvia pentru purificare, tratare și pentru alungarea emoțiilor negative.

Geranium/ Mușcată (Pelargonium graveolens) ajută la echilibrarea hormonală. Este antispastic, relaxant, antiinflamator, antibacterian, antifungic și stimulează ficatul și pancreasul.

Myrtle/ Mirt (Myrtus communis) ajută la normalizarea dezechilibrului hormonal a tiroidei și ovarelor.

Chamomile, German/ Mușețel german (Matricaria recutita) este un puternic antiinflamator și protector al ficatului.

Nutmeg/ Nucșoară(Myristica fragrans) ajută glandele renale la creșterea energiei. Este un puternic stimulent și energizant.

Sesame seed oil/ Ulei de semințe de susan (Sesamum indicum) este  folosit  ca ulei suport în cosmetică deoarece pătrunde ușor în piele. Este un antioxidant bogat în vitamina E.

APLICATIE

Difuzat până la 30 de minute de trei ori pe zi, inhalat direct, sau pus 2-4 picături în apa de baie.

Aplicat pe partea de jos a spatelui, tiroidă, rinichi, ficat, tălpi, arii glandulare și pe punctele Vita Flex ale acestor organe.

Pentru uzul lui ca supliment nutritiv este diluat cu 1 picătură de ulei vegetal și pus în capsule; se ia de trei ori pe zi sau cât este necesar.

Pentru uz extern este diluat: 1 picătură de ulei esențial cu 1 picătură de ulei vegetal. Se aplică pe zona afectată când este cazul.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!