En-R-Gee (Energie)

EnRGee

Acest amestec intensifică vitalitatea, circulația și vioiciunea.

CONTINUT

Rosemary/ Rozmarin(Rosmarinus officinalis CT cineol) ajută la combaterea oboselii mentale, stimulează memoria și deschide conștiența minții. Oameni de știință de la Universitatea din Miami au descoperit că inhalarea rozmarinului stârnește trezirea spirituală, diminuează             anxietatea și amplifică abilitățile analitice și mentale.

Juniper/ Ienupăr (Juniperus osteosperma și J. scopulorum)detoxifică, curăță, îmbunătățește funcția nervilor și rinichilor și ridică nivelul conștienței spirituale.

Lemongrass/ Lămâiță (Cymbopogon flexuosus) mărește circulația și vasodilatarea.

Nutmeg/ Nucșoară(Myristica fragrans) ajută glandele suprarenale la creșterea energiei. Este un puternic stimulator și energizant.

Balsam fir, Idaho/ Conifer Idaho (Abies balsamea) stimulează și calmează în același timp, dă forță și motivație persoanei de a merge înainte pentru a-și atinge scopul.

Clove/Cuișoare (Syzygium aromaticum) este un puternic stimultor general cu proprietăți antioxidante.

Pepper, black/ Piper negru (Piper nigrum) stimulează sistemul endocrin prin proprietățile sale antioxidante şi creşte energia în toate sistemele corpului.

APLICATII

Diluat 1 parte ulei esențial la 2 părți ulei vegetal.

Difuzat, inhalat direct sau adăugat 2-4 picături în apa de baie. Poate fi folosit cu Tehnica Raindrop.

Pentru uz extern, diluat așa cum e indicat mai sus și aplicat pe locul dorit sau pe tâmple, ceafă, frunte, chakre și puncte Vita Flex. 

Difuzat pentru 15-20 de minute de câteva ori pe zi după dorință.

Se freacă tălpile cu En-R-Gee/Energie, iar tâmplele cu Awaken/Trezirea pentru amplificarea efectului.

 

Atenție: A se evita contactul cumucoasele sau cu părtile sensibile ale pielii. Nu este făcut pentru utilizare la copii. Posibilă reacție pe piele sensibilă.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!