Dorado Azul

dorado-azul

ORIGINE

Ecuador

PRODUCERE

Distilare cu aburi din tulpină, frunze, flori (partea superioară)

INGREDIENTE

Alfa-Fenol (4-12%)

Beta-Pinen (7-12%)

Biciclogermacrena (4-8%)

Eucaliptol 1,8 – cineol (23-46%)

Limonen (3-7%)

Sabinen (7-18%)

ORAC

ISTORIC

Dorardo azul a fost cunoscut în Ecuador, pană în anul 2006, doar ca o buruiană. Nu a avut o denumire botanică, pană când Gary Young a distilat prima dată şi a analizat structura biochimică şi i-a dat o identitate. Prin distilare, lichidul are culoarea roşie iar nativii folosesc această plantă pentru reversarea cancerului.

APLICATII MEDICALE

Antiinflamator, antiseptic, antibacterial, stimulant respirator.

UTILIZARE

Raceli, tuse, bronşită, astm, reacţii alergice care determină congestie respiratorie şi dificultăţi respiratorii, probleme cu tactul respiratoriu, echilibrare hormonală, dilatator vascular, stimulant circulatoriu, împotriva durerilor reumatoide, probleme ale tractului intestinal şi candida, digestie, igiena gurii, ridică starea de spirit.

APLICARE

Se diluează 1 parte EO cu 1 parte VO sau alt ulei vegetal pur

(1) se aplică 2 – 4 picaturi local sau pe abdomen;

(2) se aplică pe chakre si / sau puncte Vita Flex

(3) inhalare directă

(4) se pulverizează timp de maxim 30 minute, de 3 ori pe zi

(5) supliment nutritiv, 1-10 picaturi intr-o capsulă sau 1-2 picături sub limba sau adăugate in apa de băut.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!