Clarity (Claritate)

Clarity

Dezvoltă o minte clară, amplifică trezireamentală și vitalitatea. Crește energia la oboseală prea mare și aduce o capacitate de concentare mai mare spiritului și minții.

CONTINE

Cardamom/ Cardamom (Elettaria cardamonum) ridică moralul, împrospătează și revigorează.             Poate fi benefic pentru clarificarea confuziilor. Într-un studiu făcut de Dember și alții, în 1995, s-a descoperit că acest ulei mărește acuratețea performanței.

Rosemary/ Rozmarin (Rosmarinus officinalis CT cineol) ajută la combaterea oboselii mentale, stimulează memoria și deschide conștiența minții. Cercetătorii de la Universitatea din Miami au descoperit că inhalarea aromei de rozmarin stimulează vigilența, reduce anxietatea și             amplifică abilitățile analitice și mentale.

Peppermint/ Menta piperată (Menta piperita) stimuleaza mintea și conștiența. Dr. Wiliam N. Dember de la Universitatea Cincinnati, a descoperit că inhalarea uleiului de mentă crește acuratețea minții cu 28%.

Basil/ Busuioc (Ocimum basilicum) atenuează oboseala mentală și spasmul muscular.

Bergamot/ Bergamota (Citrus bergamia) este în același timpînviorător și liniștitoravândaceaproprietate unică de a elimina anxietatea, stresul și încordarea.

Geranium/Mușcată (Pelargonium graveolens) antispastic, relaxant, antiinflamator și înălțător.

Jasmine/ Iasomie (Jasminum officinale) stimulează mintea și îmbunătățește capacitatea de concentrare.

Lemon/ Lămâie (Citrus limon) este stimulator și revigorant. În 1995 un studiu al Universității             Mie a descoperit că aroma de citrice crește imunitatea, induce relaxare și reduce depresia.

Palmarosa/ Palmarosa(Cymbopogon martinii) este stimulator, revitalizant și întărește ambele sisteme, nervos și cardiovascular.

Chamomile, Roman/ Mușețel roman (Chamaemelum nobile) combate neliniștea, starea de tensiune nervoasă și insomnia. Curăță toxinele din ficat, unde este depozitată furia.De asemenea limpezește blocajele mentale.

Rosewood/ Lemn de trandafir (Aniba rosaeodora) este bogat în linalol, care are un efect de relaxare, de tărie, de fermitate. De asemenea, împământează și fortifică.

Ylang ylang/ Ylang ylang (Canaga odorata) ajută la restabilirea echilibrului și a relaxării.

APLICATIE

Diluat 1 parte ulei esențial și 1 parte Complex de ulei vegetal V-6.

Posibilă reacție pe piele sensibilă.

 

Difuzat, inhalat direct sau aplicat sub forma de 2-4 picături în apa de baie. Se aplică 1 până la 2 picături pe marginea urechii, încheietura mâinii, gât, frunte, tâmple sau pe punctele Vita Flex din talpă (creier și degetul mare)

 

Acest ulei interacționează bine cu uleiurile: Brain power / Puterea minții, Palo santo, Lemon / Lămâie sau Peppermint / Mentă, intensificându-le efectele.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!