Citrus Fresh (Prospețimea citricelor)

CitrusFresh

Stimulează partea dreaptă a creierului, amplificând creativitatea și sentimentul de bine, eliminând anxietatea.Lucrează de asemenea, ca un bun purificator de aer. Cercetătorii universitari din Japonia au descoperit că difuzând aromă de citrice într-un birou, se îmbunătățește acuratețea minții și capacitatea de concentrare crește cu 54%. Când este difuzat, aduce miros de curat și proaspăt în orice mediu.  

CONTINUT

Orange/ Portocală (Citrus sinensis) este înălțător pentru minte și corp, aducând siguranță, bucurie și pace. Este bogat în limonen ce previne deterioararea ADN-ului și are proprietăți anticoagulante.

Tangerine/ Mandarină (Citrus reticulata) conține esteri și aldehide care sunt sedative și calmante, combătândanxietatea și nervozitatea. Este bogat în limonen care previne deterioararea ADN-ului.

Lemon/ Lămâie (Citrus limon) are un miros extrem de proaspăt. Uleiul ajută la purificare și la ridicarea moralului.

Mandarin/Mandarin (Citrus reticulata) are proprietăți sedative și ușor hipnotice care combat insomnia, stresul și iritarea. Este bogat în limonen care previne deterioararea ADN-ului. Are și             proprietăți anticoagulante.

Grapefruit/ Grepfruit (Citrus paradisi) este decongestionant și dizolvă grăsimile. Este bogat în limonen care previne deterioararea ADN-ului. Are și proprietăți anticoagulante. Această aromă poate fi foarte liniștitoare și conferă un sentiment de plenitudine.

Spearmint/ Mentă (Mentha spicata) ajutăsistemul respirator, glandular și nervos. Cu activitatea lui asemeni unui hormon, ajută la deschiderea și eliberarea blocajelor emoționale și induce un sentiment de echilibru. Este antispastic, antiinfecțios, antiparazitic, antiseptic și antiinflamator. A fost, de asemenea, folosit pentru creșterea metabolismului de ardere a grăsimilor. 

APLICATII

Diluat: 1 parte ulei esențial și 1 parte ulei vegetal presat la rece.

Preferat pentru difuzare, inhalat direct sau 2-4 picături în apa de baie. Se aplică 1 până la 2 picături pe marginea urechii, la încheietura mâinii, pe gât, la tâmple sau pe punctele reflexogene din talpă. Diluat 1:15 cu ulei vegetal pentru un masaj pe tot corpul. Puneți 2picături pe o bucată de material umed și băgați-l în uscător. Puneți 4-8 picături pe o țesătură și așezați-o în dreptul unui ventilator. Poate fi și ingerat.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!