Brain Power (Puterea minții)

BrainPower

Dezvoltă concentrarea profundă și canalizează energia fizică în energie mentală. Mărește, de asemenea, claritatea și potențialul minții, iar folosirea lui îndelungată poate întârzia procesul de îmbătrânire. Multe din uleiurile din acest amestec sunt bogate în sescviterpene care cresc activitatea glandelor pituitară, pineală și hipotalamus și astfel sporește producția de hormoni și melatonină.

Uleiurile componente ajută și la dizolvarea substanțelor petrochimice care congestionează căile receptoare, curățând “ceața de pe creier” pe care oamenii o experimentează datorită expunerii la substanțe petrochimice sintetice aflate în mâncare, în produsele de îngrijire a pielii și părului precum și în aer.

CONTINUT

Frankincense/ Tămâie (Boswellia carteri) Stimulează partea limbică a creierului, elevând             gândirea și ajutând la depășirea stresului și disperării. Se folosește în medicina europeană la combaterea depresiei. 

Sandalwood/Lemn de Santal (Santalum album) este bogat în sescviterpene, care stimulează glanda pineală și zona limbică a creierului, sediul emoțiilor și al memoriei. În mod tradițional este folosit în yoga și meditație.

Melissa/ Roiniță  (Melissa officinalis) stimulează partea limbică a creierului, centrul emoțiilor            și al memoriei. Dizolvă blocajele emoționale și redă o perspectivă pozitivă asupra vieții.

Cedarwood/ Lemn de cedru (Cedrus atlantica) este bogat în sescviterpene, care stimulează zona limbică a creierului, centrul emoțiilor și al memoriei. Stimuleză glanda pineală care eliberează melatonină îmbunătățind astfel gândurile, cunoașterea și memoria.

Cypress Blue/ Chiparos albastru (Callitris intrtropica ) îmbunătățește circulația și crește debitul de oxigen la creier, stimulând amigdalacerebrală, glanda pineală, glanda pituitară și hipotalamusul.

Lavender/ Lavandă (Lavandula angustifolia) s-a demonstrat că mărește concentrarea și             acuitatea mentală. Cercetătorii Universității din Miami au descoperit că inhalareauleiului de lavandă intensifică undele beta din creier, favorizând relaxare profundă. Reduce depresia și crește performanțele cognitive. (Diego și alții, 1998).

În cadrul unui studiu de cercetare din 2001 de la Universitatea Kyoiku din Osaka s-a descoperit că lavanda reduce stresul mental și crește vigilenta (Motomura și alții, 2001).

Helichrysum/ Imortele(Helichrysum italicum) îmbunătățește circulația și stimulează funcționarea optimă a nervilor. Mărește conştientizarea și cunoașterea și ajută la eliminarea sentimentelor de furie, fapt ce permite centrarea și concentrarea pe un anumit obiectiv.

APLICATII

Difuzat, inhalat direct sau 2-4 picături în apa de baie. Se aplică 1 până la 2 picături pe ceafă,  gât, tâmple sau sub nas. Se aplică 1 până la 2 picături, cu ajutorul degetului,în gură pe interiorul obrajilor. Puneți 2 picături pe o bucată de material umed și băgați-l în uscător. Puneți 4-8 picături pe o bucată de vată sau țesătură și așezați-o în dreptul unui ventilator.

 

Posibilă reacție pe piele sensibilă.

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!