Believe (Încredere)

Believe

Ajută la punerea în evidență a potențialului nelimitat pe care îl are fiecare. Readuce sentimentul de speranță făcând posibilă o trăire deplină a sănătății, fericirii și vitalității.

CONTINE

Balsam fir, Idaho/ Conifer Idaho (Abies balsamea)  deschide blocajele energetice și încarcă cu energie vitală. Conferă un sentiment de  forță și pace interioară.

Rosewood/Lemn de trandafir (Aniba rosaedora) este bogat în linalool, care are un efect de relaxare și de tărie, fermitate . Are un efect intens de împământare și îi stabilizează pe cei stresați emoțional.

Frankincense/ Tămâie (Boswellia carteri) este considerat în Orientul Mijlociu un ulei sfânt, de             ungere și a fost folosit de mii de ani în ceremonii religioase. Stimulează partea limbică a creierului, elevând gândirea și ajutând la depășirea stresului și disperării. Se folosește în medicina europeană la combaterea depresiei. 

APLICA

 

Se diluează 1:1 cu ulei vegetal Complex V-6.

Inhalare directă sau adăugarea a 2-4 picături în apa de baie. Se aplică 1 până la 2 picături pe inimă, gât, încheietura mâinii, tâmple, frunte sau pe talpa piciorului pe punctele Vita Flex. Diluați 1:15 cu ulei vegetal pentru un masaj pe tot corpul. Puneți 2 picături pe o bucată de material umed și băgați-l în uscător. Puneți 4-8 picături pe o bucată de vată sau pe o țesătură si așezați-o în dreptul unui ventilator.

Poate fi difuzat 30 până la 60 de minute, după dorința și simțul fiecăruia.

Posibilă reacție pe piele sensibilă.

Untitled-21

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!