Awaken (Trezire)

Awaken

Se combină cinci amestecuri, special pentru a trezi și a intensifica auto-conștientizarea interioară, care întărește la rândul ei dorința de a atinge cel mai înalt potențial. Stimulează creativitatea, partea dreaptă a creierului, amplificând funcționarea glandelor pineală și pituitară prin echilibrarea centrilor energetici ai corpului și ne ajută să ne identificăm adevăratele dorințe și cum să le îndeplinim mai bine.

CONTINE

Joy/ Bucurie produce o energie atrăgătoare, înălțătoare care aduce bucurie în inimă. Inspiră romantism și ajută la depășirea tristeții profunde și depresiei.

Forgiveness/ Iertare ajută la eliminarea memoriilor negative, înlesnind trecerea peste barierele emoționale și atingerea unui nivel mai înalt de conștiență.  Invită la iertare și renunțare.

Present Time/ Aici și acumare o mireasmă puternică care dă sentimentul de a fi „acum,aici”. Doar când se trăiește în prezent, se poate merge înainte progresând pe calea spirituală.

Dream catcher/ Prinzătorul viselor ajută la deschiderea minții și intensifică visarea și             vizualizarea, dezvoltând un potențial mai mare de realizare a propriilor vise și de a rămâne pe propria cale. De asemenea, protejează împotriva viselor negative care ar putea umbri viziunea.

Harmony/ Armonie ajută la vindecarea fizică și emoțională aducand un echilibru armonios centrilor energetici ai corpului. Reduce stresul și induce o stare de bine.

Almond Oil/ Ulei de migdale (Prunus dulcis) este utilizat în acest amestec ca și ulei suport. Are un gust dulce și este o sursă bogată de vitamina E și grăsimi monosaturate (una din cele două grasimi “bune“ care scade colesterolul LDL). Infrumusețează tenul și ajută la curățarea colonului, susținând procesul de eliminare a toxinelor din corp.  Din vechiul sistemul Ayurvedic de sănătate din India, migdala este considerată hrană pentru creier și sistemul nervos, inducând acuitate intelectuală și longevitate. Studii recente au arătat că uleiul de migdale este de asemenea antiinflamator și întărește sistemul imunitar.

 

 

APLICATII

Difuzat, inhalat direct, sau adăugat sub formă de 2-4 picături în apa de baie. Se aplică 1-2 picături pe inimă, la încheietura mâinii, pe gât, tâmple, frunte sau pe talpă pe punctele Vita Flex. Se diluează 1:15 cu ulei vegetal pentru un masaj pe tot corpul. Puneți 2 picături pe o bucată de material umed și băgați-l în uscător. Puneți 4-8 picături pe o țesătură și puneți-o în dreptul unui ventilator. Pentru indepartarea alergiilor se fricționează zona sternului.

 

Posibilă reacție fotosensibilă prin expunere la soare.

Comanda AICI

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!