Aroma Siez (Aroma Siez)

AromaSiez

Un complex avansat de uleiuri antiinflamatoare, relaxante pentru musculatură, care favorizează circulația;  alină durerile de cap precum și mușchii încordați, inflamați sau dureroși, ca rezultat a unor răni, a oboselii sau a stresului.

CONTINE

Basil/ Busuioc (Ocimum basilicum) combate spasmul muscular și inflamația. Este relaxant atât pentru mușchii striați cât și pentru cei netezi (mușchi involuntari cum ar fi cei ai cordului și sistemului digestiv).

Marjoram/ Măghiran (Origanum majorana) ajută  la regenerarea țesutului  muscular neted  și ajută la alinarea spasmului muscular. Reduce durerea la entorse, echimoze și migrene; calmează nervii. Este antibacterian și antiseptic.

Lavender/ Lavandă (Lavandula angustifolia) calmeazăspasmul muscular, entorse, dureri musculare, alină dureri de cap, atenuează inflamațiile, anxietatea, arsuri și boli de piele (psoriazis) prevenind cicatricile și vergeturile. Este hipotensiv, antiinfecțios și anticoagulant.             Este de asemenea calmant și ajută la  înălțarea spirituală.

Peppermint/ Mentă piperată (Mentha piperita) are puternice proprietăți antiinflamatoare, antispastice și de blocare ale durerii. Un test placebo dublu-orb  randomizat din cadrul unui studiu realizat la Universitatea Kiel din Germania, a arătat faptul că uleiul de mentă are un important efect analgezic(Globel și alții, 1994).

Cypress/ Chiparos (Cupressus sempervirens) este antibacterian, antimicrobian, antiseptic și îmbunătățește circulația și drenajul limfatic. Reduce edemul, retenția de apă și întărește sistemul vascular.

APLICATII

Pentru uz extern local, diluați 1 picătură de Aroma Siez cu 1 picătură de Complex de ulei vegetal V-6 sau ulei de măsline și aplicați pe zona afectată, după caz. Aplicaţi  local pe zonele cu musculatura dureroasă, ligamente sau pe zone cu circulaţie slabă. Utilizaţi in Tehnica Raindrop. Există posibilitatea de sensibilitate in contact cu pielea.

Comanda AICI

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!