Aroma Life (Aroma vieții)

aromalife_x200

Îmbunătățește sistemele: limfatic, circulator și cardiovascular. Micșorează tensiunea arterială ridicată și reduce stresul.

CONTINE

Helichrysum Imortele (Helichrysum italicum) îmbunătățește circulația și reduce vâscozitatea sângelui. Este anticoagulant, reglează colesterolul, stimulează funcționarea celulelor hepatice și reduce depozitele de plăci ateromatoase din vene și artere.

Ylang ylang/ Ylang ylang (Cananga odorata) în mod uzual se folosește pentru echilibrarea funcționării inimii, la tratarea tahicardiei (bătăi repezi ale inimii) și a tensiunii sanguine ridicate. De asemenea, combate insomnia.

Marjoram/ Măghiran (Origanum majorana) ajută la regenerarea țesutului muscular neted și la alinarea spasmului muscular. Calmează tensiunea nervoasă și are acțiune similară cu a unui diuretic.

Cypress/ Chiparos (Cupressus sempervirens) îmbunătățește circulația și drenajul limfatic. Reduce edemul, retenția de apă și întărește sistemul vascular.

Sesame seed oil/ Ulei de semințe de susan  (Sesamum indicum) este folosit în cosmetică ca ulei suport deoarece pătrunde ușor în piele. Este un antioxidant bogat în vitamina E și a fost asociat cu scăderea nivelului de colesterol. Conține magneziu, cupru, calciu, fier, zinc și vitamina B6. Cuprul calmează artrita reumatoidă.  Magneziul susține sănătatea vasculară și respiratorie. Calciul ajută la prevenirea cancerului de colon,  osteoporozei,  migrenei  și  SPM (sindromului premenstrual). Zincul favorizează sănătatea oaselor.

 

DILUTIE

Ulei de seminţe de Susan

 

APLICATII

Pentru uz extern, local, se aplică 4 picături pe inimă, abdomen sau se aplică în cadrul Tehnicii Raindrop / Picătura de ploaie, după cum este nevoie.

Difuzat, inhalat direct sau 2-4 picături adăugate în apa de baie. Aplicați 1 până la 2 picături pe inimă sau pe coloana vertebrală , începând de la prima spre a patra vertebră toracală (corespunzând nervilor cardiopulmonari). Diluat 1:15 cu ulei vegetal pentru un masaj pe întreg corpul.

Comanda AICI

No comments yet.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!